Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 iulie 2016, 10:15 views 6051
Parada Morgan Retro Cars la Chișinău
13 iulie 2016, 10:15 views 6051

Parada Morgan Retro Cars la Chișinău

Te numeri printre admiratorii motoarelor istorice? Atunci nu pierde ocazia să mergi în această lună la parada Morgan Retro Cars.

Strada Pietonală din Chișinău va găzdui, pe 19 iulie, zeci de automobile retro ale clubului Morgan Owners Group din Belgia, reprezentanții cărora sînt particianți ai rally-ului „From North Sea to Black Sea", vor demonstra o dată în plus că vîrsta este doar un detaliu.

Atenție! În acest an, Chișinău este inclus, pentru prima dată, pe harta rally-ului. Astfel, Primăria capitalei, în persoana edilului Dorin Chirtoacă, va înmîna invitaților diplome de gratitudine.

Organizatorii rallyului pretind a face din aceasta o tradiție, cu încrederea că și Moldova poate ajunge a fi inclusă în calendarul Federației Internaționale de Vehicule Istorice (FIVA), adică pe harta celor mai importante competiții din lumea sporturilor cu motor.

Evenimentul este organizat de Clubul Auto Retro Tuning în parteneriat cu Primaria Municipiului Chisinau, BMW Club Moldova și Mille Fiori Agency, dar și alți parteneri, precum Retromobil, sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Regele Mihai I al Romîniei.

Pentru a afla mai multe detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului sau sunați la nr. de tel:
+(373) 22 60-25-46; +(373) 78-70-22-70.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , parada , automobil

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
411 locuitori

Tănătarii Noi este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ştefăneşti, Ursoaia Nouă și Tănătarii Noi. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Căușeni și la 61 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 411 oameni. Satul Tănătarii Noi a fost menționat documentar în anul 1807.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.