Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 aprilie 2016, 12:44 views 7650
Testarea tehnică a microbuzelor de pe rutele municipale de transport
02 aprilie 2016, 12:44 views 7650

Testarea tehnică a microbuzelor de pe rutele municipale de transport

Primăria Municipiului Chişinău informează că în perioada 4-15 aprilie 2016 se va desfăşura prima etapă de testare tehnică a microbuzelor care circulă pe rutele municipale de transport.

Autobuzele (microbuzele) vor fi supuse verificării tehnice, în conformitate cu Regulile de testare a autovehiculelor şi remorcilor acestora. Testarea tehnică se va efectua la staţiile de testare din municipiul Chişinău, autorizate de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor.

De menţionat că autovehiculele ce nu vor susţine testarea tehnică vor fi scoase de pe rute. De asemenea, agenţii economici vor fi lipsiţi de dreptul de a presta servicii de transport de călători în cazul în care nu vor susţine testarea tehnică în perioada stabilită sau dacă unităţile de transport au fost depistate ca necorespunzătoare normelor tehnice şi cerinţelor stabilite.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

microbuz , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
230 locuitori

Cotovca este un sat din cadrul comunei Carmanova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Cotovca alcătuia 230 de oameni în anul 2001. Satul Cotovca a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.