Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 decembrie 2015, 11:30 views 9037
„Veselie de Crăciun” la Circul din Chișinău
28 decembrie 2015, 11:30 views 9037

„Veselie de Crăciun” la Circul din Chișinău

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Circul din Chişinău a dat start pe 25 decembrie 2015, show-ului „Veselie de Crăciun", în regia lui Igor Cemortan. Reprezentaţia de aseară a constituit un act de caritate pentru copiii de la orfelinatele din raioanele Ştefan Vodă, Şoldăneşti şi Ceadâr-Lunga.

În cadrul spectacolului au fost prezentate numere de magie, excentrică muzicală, dresură de papagali, jonglerie grea, hula hoop, transformare, gimnastică aeriană, monociclu, farfurii, clovni, dresură de maimuţe, căţeluş cu evoluţia circarilor: Vitalie Mereuţă, Natalia şi Vladislav Kyrylovsky, Veronica Mereuţă, Victor Gorodetskyy, Galina Kuzmenco, Elena Shirocova şi Stanislav Hlînov, Felix Kyrylovskyy şi Vera Kyrylovska.

Un moment coregrafic deosebit a fost oferit de Show-baletul „Art studio REPEDE". De asemenea, la eveniment a venit cel mai aşteptat oaspete – Moş Crăciun, care a încins atmosfera de sărbătoare, enunţând cele mai alese urări de bine pentru anul ce vine.

Menţionăm că, show-ul „Veselie de Crăciun" se desfăşoară în două reprize, în manejul mic al Circului din Chișinău şi va dura până pe 17 ianuarie 2016.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

circ , Chisinau , Crăciunul , eveniment

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1589
Populația:
893 locuitori

Ţepilova este un sat din cadrul comunei Ocolina, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Soroca și la 158 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 893 de oameni. Satul Țepilova a fost menționat documentar în anul 1589.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.