Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 aprilie 2015, 12:52 views 11259
În Chișinău agentul termic va fi livrat și de sărbători
Foto: omg.md
11 aprilie 2015, 12:52 views 11259

În Chișinău agentul termic va fi livrat și de sărbători

Locuitorii capitalei vor continua să aibă căldură în calorifere şi în următoarele zile, deşi anterior viceprimarul de Chişinău Vlad Coteţ anunţa că oraşul ar putea fi deconectat de astăzi de la agentul termic.

„Deocamdată nu există o dispoziţie a Primăriei Chişinău cu privire la deconectarea căldurii în apartamente. Astfel, Termocom va continua să livreze agent termic în limitele admise", a precizat pentru Jurnal.md şefa Serviciului de Presă a Centralei Electrice cu Termoficare nr. 2, Iuliana Boguşevschi.

Actualul sezon termic a început pe 21 octombrie 2014. Conform regulamentului, acesta este încheiat după ce trei zile consecutiv media zilnică depăşeşte +8 grade Celsius. Anul trecut, sezonul de încălzire a fost încheiat pe 18 aprilie.

Meteorologii anunţă pentru următoarele zile vreme însorită. Maximele vor varia între +15 şi +23 de grade Celsius, iar minimele între +1 şi +7 grade Celsius. Vântul va sufla preponderent din partea de nord cu 3-10 m/s.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , deconectare , incalzire

Comentarii

 (1)
  • #1 nonamer Răspunde Citează selecţia
    Дауны, 22˚С на улице - хватит с людей денег сдирать за обогрев, отключайте на.. Примэрия - хватит нюхать там, лето уже скоро начнется.. Вылазьте из берлог..
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1719
Populația:
703 locuitori

Mihailovca este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Mihailovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîbnița și la 110 km de Chișinău. Populaţia satului Mihailovca alcătuia 703 oameni în anul 2011. Satul Mihailovca a fost menționat documentar în anul 1719.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.