Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 noiembrie 2023, 15:15 Muzica clasica views 1065
Primul mesaj a lui Petkov către bălțeni după ce a cîștigat alegerile din municipiu
20 noiembrie 2023, 15:15 Muzica clasica views 1065

Primul mesaj a lui Petkov către bălțeni după ce a cîștigat alegerile din municipiu

Bălțenii nu trebuie să fie indiferenți de activitatea șefiei orașului și sînt îndemnați să vină zilnic cu critici.

Este apelul lui Alexandr Petkov de la Partidul Nostru care, potrivit rezultatelor preliminare ale Comisiei Electorale Centrale, a cîștigat alegerile pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Petkov a spus, pentru NewsMaker, că este gata să muncească la șefia municipiului chiar începînd cu 20 noiembrie. Totuși el a recunoscut: „Lucrul nostru va fi greu. Greu ne va fi la toți”, notează Noi.md cu referire la newsmaker.

„Această victorie nu este doar a echipei noastre, este victoria tuturor bălțenilor”, a spus Petkov pentru NewsMaker, în seara zilei de 19 noiembrie.

„Întotdeauna am spus că bălțenii merită respect din partea autorităților centrale, din partea autorităților orașului. (…) În oraș sînt multe probleme, noi nu am ascuns aceasta. Noi știam că probleme sînt multe și vor trebui rezolvate în cele mai apropiate zile. Noi sîntem gata de aceasta. Toată echipa Partidului Nostru este gata să muncească chiar și începînd cu ziua de mîine”, a adăugat candidatul Partidului Nostru, condus de Renato Usatîi, la scrutinul din 19 noiembrie.

Într-un mesaj către bălțeni, Petkov i-a îndemnat să vină cu critică. La fel, el a menționat că va lucra pentru „ca această critică să fie mai puțină”.

„Nu fiți indiferenți față de activitatea conducerii orașului, aștept de la voi critici zilnice, sînt gata să răspund la această critică. Toată echipa vom lucra ca această critică să fie mai puțină. (…) Eu înțeleg foarte bine că lucrul nostru va fi greu. Greu ne va fi la toți”, a conchis Petkov.

În urma procesării tuturor celor 60 de procese verbale, Petkov a obținut 59,63% sau 15 111 voturi, la Bălți. Contracandidatul său Maxim Moroșan, care a candidat din partea PSRM, a obținut 40,37% din sufragii sau 10 230 voturi.

Socialistul Maxim Moroșan i-a dorit lui Petkov ca locuitorii din Bălți să-l întîmpine „în felul în care o vor face socialiștii”.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Balti , Alexandr Petkov , alegeri , primar

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitalei exită în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
90 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Octeabri din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Camenca și la 175 km de Chișinău. Populaţia satului Alexandrovca alcătuia 90 de oameni în anul 2012. Satul Alexandrovca a fost întemeiat la mijlocul secolului XIX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.