Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 septembrie 2011, 12:50 views 5104
18 septembrie 2011, 12:50 views 5104

Seminar privind sursele alternative de energie în Taraclia

"Programul de îmbunătăţire a eficienţei energetice în Republica Moldova: obiective, direcții de bază şi oportunităţi de realizare" – seminarul cu această temă a fost organizat de către Agenţia Naţională de Dezvoltare Rurală. Printre invitați a fost și managerul Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare Veronica Arpintin. Reprezentînd programul BAS, managerul a povestit ce împrumuturi şi subvenţii pot fi obţinute în cadrul acestuia. În cadrul finanțării întreprinderilor din zonele rurale se bucură de prioritate proiectele bazate pe tehnologiile care economisesc energia.

Sursa: nts.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
755 locuitori

Lopățica este un sat și comună din raionul Cahul. Lopățica este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 755 de oameni. Satul Lopățica a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.