Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 aprilie 2024, 11:00 views 453
Primăvara în Moldova: Imagini fascinante, surprinse la Ocnița
25 aprilie 2024, 11:00 views 453

Primăvara în Moldova: Imagini fascinante, surprinse la Ocnița

Republica Moldova, potrivit datelor statistice, a fost vizitată anul trecut de aproximativ 200 de mii de turiști străini. Aceștia se arată fascinați nu doar de ospitalitatea poporului nostru, dar și de peisajele, rupte parcă din basme, ale meleagurilor noastre. Astfel de vederi au fost surprinse recent și de către angajații Inspectoratului de Mediu din Ocnița.

Imagini cu natura de primăvară în toată splendoarea ei au fost publicate de Inspectoratul de Mediu. Spectacolul de culoare și contraste, surprins în fotografii, este mai mult decît fascinant, notează Noi.md.

Pozele sînt parcă desprinse de pe pînzele unor picturi și pare că natura, odată cu venirea primăverii, a prins viață cu fiecare fir de iarbă, cu fiecare strop de ploaie, zumzet de albină și cu aroma florilor de cîmp.

Mai multe informații despre natura din Republica Moldova pot fi găsite pe site-ul moldovenii.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

primăvară , Ocnița

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1937
Populația:
791 locuitori

Bucuria este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tudoreşti și Bucuria. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cahul și la 168 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 791 de oameni. Satul Bucuria a fost întemeiat în anul 1937.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.