22 mai 2022, 13:30 Rubrica vizitatorilor-autori views 2924
Oameni Moldovei: Cum arată viitorul Moldovei?
Foto: facebook.com/Алекс Димитров
22 mai 2022, 13:30 Rubrica vizitatorilor-autori views 2924

Oameni Moldovei: Cum arată viitorul Moldovei?

Continuăm să vă prezentăm lucrările fotografului amator Alexandr Dimitrov.

De această dată, el a distribuit pe rețelele de socializare fotografii cur copii din Moldova, care, după cum știți, sînt florile vieții noastre, bucuria noastră, fericirea și viitorul țării. Fără copii, ca și fără flori, nu putem să ne imaginăm viața, care ar fi plictisitoare și gri. Sperăm că copiii care apar în fotografii vor avea o viață bună, iar armonia lor interioară, tendința spre bine va ajuta țara noastră să fie și mai frumoasă, mai dezvoltată și mai fericită.

Artistul Alexandr Dimitrov preferă să fotografieze oamenii în acțiune, de aceea eroii săi sînt oameni obișnuiți – țărani, muncitori, reprezentanți ai diferitelor profesii și pur și simplu oameni care lucrează sau se ocupă cu orice alte activități.

Alexandr încearcă să descopere cele mai frumoase sentimente ale eroilor săi, ghidîndu-se în primul rînd de ideile umanismului și de marele respect față de cei pe care îi fotografiază.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

copii , fotografie , viitor , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
1571 locuitori

Mărcăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte 2 localităţi: Mărcăuţi şi Mărcăuţii Noi. Localitatea este situată la o distanţă de 24 km de oraşul Briceni şi 220 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1571 oameni. Prima atestare documentară a localităţii datează din aprilie 1620, cînd acesta este trecut într-un act al cancelariei domneşti ca satul Marcovăţ din ţinutul Hotin.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.