28 august 2013, 16:11 Sport views 5629
28 august 2013, 16:11 Sport views 5629

La Drochia s-a desfăşurat „Cupa Independenţei” la box


Foto: tv7.md

„Cupa Independenţei” la box i-a adunat la Drochia pe cei mai buni sportivi din 6 ţări. Pentru medalile turneului internaţional au luptat premianţii ai Olimpiadei, Universiadei Mondiale şi campioni ai Europei. Cele mai multe medalii de aur au fost cucerite de gazdele ringului - pugiliştii moldoveni, relatează tv7.md.

Etapa preliminară a „Cupei Independenţei” a avut loc la Briceni, iar finalele s-au desfăşurat pentru prima dată la Drochia. Ringul de box a fost instalat pe stadionul local de fotbal. La deschiderea etapei finale a turneului a participat preşedintele partidului liberal-democrat Vlad Filat sub patronajul căruia s-a desfăşurat „Cupa Independenţei”.

Pentru medalile turneului internaţional au luptat premianţi ai Olimpiadei, Universiadei Mondiale şi campioni ai Europei. Cele 6 naţionale ale Moldovei, Germaniei, Romîniei, Greciei, Israelului şi Ucrainei au venit la Drochia cu cei mai buni boxeri. Cei mai puternici sportivi moldoveni au cucerit la cele 9 categosii de greutate 5 medalii de aur. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat Petru Ciobanu, Vasile Belous, Dumitru Galagoţ, Alexandru Rîşcan şi Veaceslav Gojan. Medalia de aur a fost înmînată medaliatului cu bronz la Olimpiada din China de liderul PLDM Vlad Filat.

Cuvinte cheie:

box , independenta , medalie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
534 locuitori

Carbalia este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Carbalia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 85 km de municipiul Comrat și la 177 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 534 locuitori. Satul Carbalia a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.