14 mai 2024, 15:00 Sport views 1665
Luptătorul moldovean Alexander Leahu a obținut o victorie zdrobitoare
14 mai 2024, 15:00 Sport views 1665

Luptătorul moldovean Alexander Leahu a obținut o victorie zdrobitoare

Luptătorul moldovean Alexandru Leahu (61 kg) a cîștigat turneul conform regulilor K-1 Fight Night Next Level din Modena, Italia.

Compatriotul nostru l-a învins pe luptătorul local Antonio Rizzo prin decizie comună. Acest turneu este o etapă de calificare pentru Fight Clubbing în care Alexandru, în vîrstă de 25 de ani, va putea concura, după ce a obținut încă două victorii.

„Înainte de a merge la lupta, îmi imaginam că toți antrenorii mei sînt lîngă mine și îmi spun ce să fac, de parcă ar fi prezenți în timpul luptei. Cînd ești deja în ring într-o altă țară, ai senzația că te afli într-o țară străină și nimeni de aici nu te va sprijini. Dar m-am simțit bine și nu am avut nicio emoție.

Am ieșit și am făcut ceea ce așteptau antrenorii de la mine, la ce am lucrat în ultimele 2-3 săptămîni. Sînt foarte fericit că am cîștigat, iar această victorie este foarte importantă pentru mine în cariera mea.

În Italia, în orașul Vicenza, am lucrat cu un antrenor moldovean, Veaceslav Cimpoi. Menținem relații bune și lucrăm împreună atunci cînd vin la noi în Moldova sau cînd mergem în Italia. Veaceslav este o persoană bună, cu suflet mare și un antrenor excelent”, a spus Alexandru, relatează Media Sport.

Возможно, это изображение 5 человек и текст «E DEL CAFFE CAFFÈ PUNTO»

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Alexander Leahu , victorie , K-1

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1107 locuitori

Bursuceni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţle Slobozia-Măgura și Bursuceni. Localitatea este situată în valea rîului Ciulucul Mic, la o distanţă de 37 km de oraşul Sîngerei şi la 88 km de oraşul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1107 oameni. Satul Bursuceni a fost menționat documentar în anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.