14 martie 2023, 15:30 Sport views 1037
La Chișinău au fost organizate lupte profesioniste
14 martie 2023, 15:30 Sport views 1037

La Chișinău au fost organizate lupte profesioniste

Duminică, 12 martie, amatorii boxului au fost martorii unor lupte profesioniste, care au avut loc la "Fight Club Serghei Morari", care s-au încheiat cu victorii după puncte, o decizie separată a judecătorilor, avînd în vedere refuzul secundanților, și un knockout tehnic, transmite boxing.md.

Competițiile au fost organizate de Federația de Box din Republica Moldova, companiile de promovare "Grand Boxing Promotion" și "Wise Menagement".

Cîștigători au devenit: Dmitri Blinov, Stanislav Borisencov, Artem Popovici, Anatolie Gavriliuc, Vladislav Nicolau și Rostislav Alekseev.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

lupta , box

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1892
Populația:
672 locuitori

Stația de Cale Ferată Rogojeni este o localitate în componența comunei Rogojeni din raionul Șoldăneşti. Loc. Stația de Cale Ferată Rogojeni se află la o distanță de 38 km de orașul Șoldănești și la 97 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia loc. Stația de Cale Ferată Rogojeni constituia 672 de oameni. Localitatea apare odată cu înființarea stației de cale ferată Rogojeni în anul 1892.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.