23 noiembrie 2021, 17:00 Sport views 2428
Vadim Rață a marcat al 5-lea său gol în Liga 1
23 noiembrie 2021, 17:00 Sport views 2428

Vadim Rață a marcat al 5-lea său gol în Liga 1

Internaționalul moldovean Vadim Rață este pe val la FC Voluntari. Mijlocașul a marcat al cincilea său gol în actuala ediție a Ligii 1, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Rață a înscris în meciul cu Dinamo București, cîștigat de ilfoveni cu 2-1. El a egalat în minutul 19.

Ion Gheorghe a marcat golul decisiv în minutul 65. Grație victoriei, FC Voluntari a urcat pe locul patru în campionat, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova.

De menționat că Vadim Rață a fost inclus în echipa ideală a turului Ligii 1. Fotbalistul moldovean a mai înscris în poarta echipelor Dinamo, Gaz Metan Mediaș, Rapid și Sepsi Sfîntul Gheorghe.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

fotbal , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XVIII-lea
Populația:
825 locuitori

Albota de Jos este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Albota de Jos, Hagichioi și Hîrtop. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Taraclia și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 825 de oameni. Satul Albota de Jos a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.