23 november 2021, 17:00 Sport views 2418
Vadim Rață a marcat al 5-lea său gol în Liga 1
23 november 2021, 17:00 Sport views 2418

Vadim Rață a marcat al 5-lea său gol în Liga 1

Internaționalul moldovean Vadim Rață este pe val la FC Voluntari. Mijlocașul a marcat al cincilea său gol în actuala ediție a Ligii 1, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Rață a înscris în meciul cu Dinamo București, cîștigat de ilfoveni cu 2-1. El a egalat în minutul 19.

Ion Gheorghe a marcat golul decisiv în minutul 65. Grație victoriei, FC Voluntari a urcat pe locul patru în campionat, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova.

De menționat că Vadim Rață a fost inclus în echipa ideală a turului Ligii 1. Fotbalistul moldovean a mai înscris în poarta echipelor Dinamo, Gaz Metan Mediaș, Rapid și Sepsi Sfîntul Gheorghe.

Source: noi.md

Keywords:

fotbal , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2775 locuitori

Răspopeni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Răspopeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 25 km de orașul Șoldănești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2775 de oameni. Pentru prima dată satul Răspopeni este menționat într-un document datînd din anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.