20 octombrie 2021, 10:30 Sport views 2404
Sheriff Tiraspol pierde meciul cu Inter Milano
20 octombrie 2021, 10:30 Sport views 2404

Sheriff Tiraspol pierde meciul cu Inter Milano

Șirul victoriilor răsunătoare ale echipei Sheriff Tiraspol în faza grupelor din UEFA Champions League se pare că a fost întrerupt în meciul cu Inter Milano.

Scorul a fost deschis în prima repriză de către clubul de fotbal din Italia prin bosniacul Edin Džeko, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Totuși, Sheriff Tiraspol a remizat prin Sebastian Thill în repriza a doua, dar scorul a fost adus la 2:1 de Inter Milano prin Nidal, iar Stefan De Vrij a marcat pentru 3:1 în minutul 68.

Reamintim că, la 15 septembrie, Sheriff Tiraspol a învins în primul său meci din istorie în grupele Ligii Campionilor, cu scorul de 2-0, formația Șahtar Donețk.

Ulterior, clubul din Tiraspol s-a impus în fața echipei Real Madrid cu scorul de 2 la 1 în a doua etapă a grupelor UEFA Champions League.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Sheriff , meci , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
1142 locuitori

Colibabovca este un sat şi comună din raionul Leova. Colibabovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Leova și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1142 de oameni. Satul Colibabovca a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.