05 august 2021, 14:00 Sport views 2557
Echipa națională a Moldovei a demonstrat un joc de o calitate total diferită. Opinie
Foto: sputnik.md
05 august 2021, 14:00 Sport views 2557

Echipa națională a Moldovei a demonstrat un joc de o calitate total diferită. Opinie

Echipa de fotbal pe plajă din Moldova, care a devenit cîștigătoare Euro Beach Soccer League după ce a cîștigat finala împotriva echipei Estoniei cu scorul de 4:1, a fost foarte apreciată și a primit multe cuvinte de laudă din partea adversarului său. Antrenorul principal al echipei naționale a Estoniei, Alexei Galkin, a declarat că echipa națională a Moldovei a demonstrat un Joc de o calitate total diferită la turneu.

Alexei Galkin și-a împărtășit impresiile despre turneul care a avut loc la Chișinău pe Arena de fotbal pe plajă pentru pentru publicația rus.err.ee

El a menționat că de mult timp urmărește antrenorul echipei naționale a Moldovei, Ruslan Pernaia, și vede cum echipa s-a îmbunătățit considerabil sub conducerea sa, iar la turneu echipa Moldovei a demonstrat un Joc de o calitate total diferită Din perioada în care conducea echipa națională de fotbal pe plajă din Belarus. Ne-am intersectat la mai multe turnee. Nu pot spune decît cuvinte bune despre el. Este un profesionist de un nivel înalt. În plus, din cîte am înțeles, conducerea fotbalului moldovenesc susține fotbalul de plajă, investește în el. De aici și progresele. În Portugalia, unde în iunie a avut loc turneul de calificare pentru Campionatul Mondial, moldovenii nu au avut succese. Acolo ei nu au reușit să părăsească grupul, dar au muncit mult în următoarele șase săptămîni. La turneul de la Chișinău, echipa națională a Moldovei a demonstrat un Joc de o calitate total diferită.

”De mult timp urmăresc acest specialist. Din perioada în care conducea echipa națională de fotbal pe plajă din Belarus. Ne-am intersectat la mai multe turnee. Nu pot spune decît cuvinte bune despre el. Este un profesionist de un nivel înalt. În plus, din cîte am înțeles, conducerea fotbalului moldovenesc susține fotbalul de plajă, investește în el. De aici și progresele. În Portugalia, unde în iunie a avut loc turneul de calificare pentru Campionatul Mondial, moldovenii nu au avut succese. Acolo ei nu au reușit să părăsească grupul, dar au muncit mult în următoarele șase săptămîni. La turneul de la Chișinău, echipa națională a Moldovei a demonstrat un Joc de o calitate total diferită”, a menționat Alexei Galkin.

El a subliniat că în finală, jucătorii de fotbal din Moldova au jucat cu sprijinul ferm al tribunelor sale.

”Publicul a devenit un adevărat al șaselea jucător pentru echipa națională a Moldovei. Ajutorul din tribune a fost ireal, jucătorii moldoveni se încărcau cu energie și păreau foarte motivați. Erau gata să moară pe nisip, dar să cîștige această întîlnire. Echipa națională a Moldovei a meritat victoria în finală. Trebuie să recunoaștem că ei ai fost mai buni decît noi. Și un mare compliment separat pentru stadionul din Chișinău - nu am văzut niciodată astfel de stadioane nicăieri în cariera mea. Poate doar la Moscova există ceva similar. Arena din Chișinău m-a impresionat nu numai pe mine, ci și pe toți jucătorii echipei naționale a Estoniei”, a declarat Alexei Galkin.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

fotbal , plajă , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1698
Populația:
3394 locuitori

Chiştelniţa este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Chiştelniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 35 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3394 de oameni. Satul Chiştelniţa a fost menționat documentar în anul 1698 cu denumirea Hoimănești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.