20 august 2012, 15:25 Sport views 9685
20 august 2012, 15:25 Sport views 9685

Moldoveanul Nicolae Calincov – al doilea la turneul internațional de șah Mihail Sadoveanu


Foto: obiectivbr.ro 

Șahistul moldovean Nikolae Calincov a fost al doilea la al 27-lea Turneu Internațional pentru copii Mihail Sadoveanu, care a avut loc la Iași, între 13 și 19 august, relatează Novosti-Moldova.

Compatriotul nostru a repurtat 6 victorii, a avut 2 remize și a pierdut doar o singură dată. Astfel, el a acumulat 7 puncte din 9 posibile și doar în baza indicatorilor suplimentari a cedat gazdei concursului Ioan Marius Isfan  care a devenit cîștigător. Pe locul al treilea s-a plasat un alt român, Matei-Paul Dumitrescu (6,5 puncte).

Ceilalți șapte șahiști moldoveni au avut mai puțin succes ocupînd locurile  17, 18, 19, 20, 37, 69 și 70.

În ceea ce privește turneul în rîndul adulților, cel mai bun dintre reprezentanții Republicii Moldova a ajuns Vasile Sanduleac (6 puncte), situat pe locul 12 în clasamentul final. Cei trei cîștigători au acumulat cîte 7 puncte. Cîstigătorul turneului a devenit românul Marius Manolache, locul doi - Andrei Murariu, al treilea - ucraineanul Konstantin Tarlev.

În turneul internațional Mihail Sadoveanu au participat 165 de jucători din Moldova, Rusia, România, Belgia și Polonia. Republica noastră a fost reprezentată de 14 șahiști.

Cuvinte cheie:

Campionat , medalie , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
0 locuitori

Crasnaia Besarabia este un sat din cadrul comunei Colosova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Grigoriopol și la 87 km de Chișinău. Satul Crasnaia Besarabia este în prezent o localitate depopulată. Satul Crasnaia Besarabia a fost înființat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.