26 iunie 2012, 15:53 Sport views 5747
26 iunie 2012, 15:53 Sport views 5747

Adversarii cluburilor din Moldova în calificările pentru eurocupe sezonul 2012/2013

În rezultatul tragerii la sorți care s-a încheiat luni, la Nyon, Elvetia, au devenit cunoscute numele cluburilor adversare ale cluburilor moldovenești în calificările pentru eurocupele  sezonului 2012/2013, informează Newsmoldova.md cu referire la site-ul oficial al UEFA.

Rival al clubului "Sheriff" din Tiraspol, care va evolua în turul doi preliminar al Ligii Campionilor a devenit clubul de fotbal "Ulysse" din Erevan, care a cîstigat medaliile de aur în Premier Liga armeană.

Primele meciuri din etapa a doua a turneului principal pentru Cupa Europeană va avea loc la 17-18 iulie, iar meciurile de retur sînt programate pentru 24-25 iulie.

În primul tur preliminar al Europa League vor evolua FC "Dacia" şi FC "Zimbru". "Dacia" va juca cu "Celle" din Slovenia, iar "Zimbru" va concura cu FC "Bangor City".

Primele meciuri vor avea loc pe 5 iulie, iar cele de retur – pe 12 iulie.

"Milsami Ursidos" din Orhei va lupta în al doilea tur de calificare. Rivala echipei va fi cîştigătorul meciului dintre "Aktobe" (Kazahstan) - "Torpedo" (Georgia).

Primul meci va avea loc pe 19 iulie, iar partida de retur – la 26 iulie.

În cazul unei evoluări reușite în primul tur de calificare, "Sheriff" va întîlni clubul elveţian "Young Boys" , iar "Dacia" va lupta cu cîştigătorul meciului "Elfsborg" (Suedia) - "Florian" (Malta).

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
798 locuitori

Sevirova este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ivanovca și Sevirova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Florești și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 798 de oameni. Satul Sevirova a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.