16 ianuarie 2018, 16:30 Sport views 15544
Moldova are un prim sportiv calificat la Jocurile Olimpice de iarna
16 ianuarie 2018, 16:30 Sport views 15544

Moldova are un prim sportiv calificat la Jocurile Olimpice de iarna

Moldova are un prim sportiv calificat la Jocurile Olimpice de iarna, care incep pe 9 februarie. Este vorba despre schiorul austriac Christopher Horl, care reprezinta tara noastra la turnee internationale.

Sportivul in varsta de 28 de ani, care practica schi alpin, concureaza pentru Moldova din noiembrie 2017. El a evoluat la 8 turnee, reusind sa castige o competitie din Cehia si sa ocupe locul 5 la un campionat din Italia.

Un alt sportiv moldovean care pastreaza sanse de calificare la Olimpiada este Leonard Cepoi, la proba sanie. Jocurile Olimpice de iarna din acest an vor avea loc in Coreea de Sud.

Sursa: protv.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
82 locuitori

Carabiber este un sat din cadrul comunei Iserlia, raionul Basarabeasca. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Basarabeasca și la 76 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 82 de oameni. Satul Carabiber a fost întemeiat în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.