05 septembrie 2014, 12:16 Sport views 8321
Mai multe tenismene din Moldova participă la ITF Galați
Foto: noi.md
05 septembrie 2014, 12:16 Sport views 8321

Mai multe tenismene din Moldova participă la ITF Galați

Tenismenele Daniela Ciobanu și Alexandra Perper au făcut pereche la ITF Galați, cele două impunîndu-se în prima rundă, în două seturi, 6-1, 6-1, în fața perechii din România Gabriela Duca / Iulia Truca. Moldovencele însă nu au reușit calificarea în semifinale, fiind învinse în două seturi 6-4, 7-6 (2) de româncele Raluca Elena Platon / Gabriela Talaba.

O altă sportivă din Moldova, Elisa Martînov, a făcut pereche cu rusoaica Valentina Makarova, acestea fiind eliminate în prima rundă în două seturi 6-3, 6-3, în fața perechii Michaela Boev (Belgia) / Irina Fetecău (România).

Moldoveanca Iulia Helbet a alcătuit o pereche cu tenismana din România Simona Ionescu. Cele două au trecut în trei seturi 6-1, 6-7 (4), 10-8, în meciul cu perechea Shri Hornung (Israel) Kerstin Peckl (Austria). În runda imediat următoare tenismenele au cedat în fața perechii Michaela Boev / Irina Fetecău.

Tenismenele din Moldova evoluează la proba simplu și au șanse mari de a se califica în fazele finale ale competiției.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

tenis , moldovenii , turneu , Romania , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
64 locuitori

Basarabca este un sat din comuna Mocra în Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Rîbnița și la 143 km de Chișinău. Populaţia satului Basarabca alcătuia 64 de oameni în anul 1999.Satul Basarabca a fost întemeiat în anul 1920.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.