14 septembrie 2014, 12:36 Caleidoscop views 13320
14 septembrie 2014, 12:36 Caleidoscop views 13320

Un englez a fotografiat un înger


Foto: rtv.net

Locuitorii oraşului britanic Sidmouth, comitatul Devon, au fost de-a dreptul surprinşi, văzînd pe cer un ... înger. Un nor imens, care se abătuse asupra localităţii lor, semăna într-atît de mult cu o creaţie divină, încît ziarele locale au sărit imediat pe subiect, iar 'îngerul' s-a dovedit că nu a fost singurul.

După cum povesteşte unul din localnici, Ian Williams, el lucra în podul casei tatălui său, cînd a vazut un nor în formă de înger.

"Am luat repede aparatul de fotografiat şi am reuşit să obţin o serie de imagini înainte ca norul să se risipească", spune el, indicînd că l-a izbit asemănarea cu un înger.

Williams nu a fost primul care a văzut pe cer un înger anul acesta. La începutul acestui an, la cîteva ore după ce noul papă Francisc a făcut prima sa declaraţie la Vatican, un rezident din Florida a pretins că a fotografiat un nor sub formă de înger.

 

Sursa: rtv.net

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
4198 locuitori

Caracuşenii Vechi este un sat şi comună din raionul Briceni. Caracuşenii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Caracuşenii Vechi este aşezat pe malul drept al pîrîului Lopatnic, situat la 15 km sud-est de staţia de cale ferată Lipcani, la 40 km nord-vest de Edineţ şi la 227 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 4198 de oameni. Prima atestare a satului Caracuşenii Vechi, cu numele Carapuşceni din ţinutul Hotin,  datează din mai 1575. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.