11 iunie 2024, 10:40 Caleidoscop views 1121
Vacanța de vară cu Cars4Rent ©
11 iunie 2024, 10:40 Caleidoscop views 1121

Vacanța de vară cu Cars4Rent ©

Sezonul estival a început anul acesta mai devreme datorită primăverii neobișnuit de calde. Toate destinațiile de vacanță sunt pregătite să primească vizitatori, iar oamenii sunt deja în febra pregătirilor pentru concedii, cumpărând pachete de vacanță de la agențiile de turism și rezervând cazări la diverse stațiuni.

Dacă doriți să ajungeți la destinația de vacanță în mod confortabil și sigur, dar nu aveți un mijloc de transport personal (sau cel pe care îl aveți nu este potrivit pentru călătorii lungi), compania de închirieri auto Cars4Rent vă stă la dispoziție. Mașinile noastre sunt pregătite pentru călătorii lungi, fie că este vorba de un minivan confortabil, fie de un SUV pentru întreaga familie. De asemenea, oferim și mașini de lux la prețuri avantajoase pentru diverse scopuri.

La Cars4Rent, ne străduim să oferim cele mai bune soluții pentru călătoriile dumneavoastră. Flota noastră variată de vehicule include modele moderne și bine întreținute, echipate cu toate facilitățile necesare pentru a vă asigura o călătorie plăcută și lipsită de griji. În plus, oferim prețuri competitive și pachete personalizate pentru a răspunde nevoilor fiecărui client.

Pentru cei care călătoresc cu copii, punem la dispoziție scaune auto pentru copii, asigurând astfel siguranța celor mici pe parcursul călătoriei. De asemenea, toate vehiculele noastre vin cu asigurare completă, astfel încât să vă puteți bucura de vacanță fără griji suplimentare.

În plus, pentru cei care doresc să exploreze destinații internaționale, oferim un pachet complet de documente necesare pentru ieșirea din țară pe termen lung. Astfel, tot ce trebuie să faceți este să vă bucurați de călătorie și să alimentați rezervorul.

Procesul de închiriere este simplu și rapid. Puteți face o rezervare online prin intermediul site-ului nostru sau ne puteți contacta telefonic pentru a discuta detalii suplimentare. Echipa noastră prietenoasă și profesionistă este mereu gata să vă ajute și să vă ofere toate informațiile necesare pentru a lua cea mai bună decizie.

De asemenea, pentru clienții noștri din Chișinău, oferim servicii de chirie auto în Chișinău pentru diverse ocazii, fie că este vorba de călătorii de afaceri, evenimente speciale sau simple ieșiri în oraș. Mașinile noastre sunt disponibile pentru închiriere pe termen scurt sau lung, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Vă dorim o vacanță plăcută, relaxantă și plină de momente de neuitat. Fie că plănuiți o escapadă romantică, o aventură de familie sau o călătorie de descoperire, Cars4Rent este partenerul dumneavoastră de încredere. Suntem aici pentru a ne asigura că fiecare călătorie este o experiență pozitivă și lipsită de griji.

Mulțumim că ați ales Cars4Rent și suntem nerăbdători să vă fim alături în toate aventurile viitoare, atât în străinătate, cât și în Chișinău. Vacanță plăcută și drum bun!

Adresa: or. Chisinau Strada Ciuflea 11

Tel: +373 (60) 879 997, +373 (79) 999 289

www.cars4rent.md

 

Cuvinte cheie:

vacanta , vara , arenda , automobil

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
10 locuitori

Chirilovca este un sat din cadrul comunei Halahora de Sus, raionul Briceni. Satul se află la o distanță de 14 km de orașul Briceni și la 223 km de Chișinău. Populația satului constituie 10 locuitori. Satul Chirilovca a fost întemeiat în anul 1930, trăgîndu-și denumirea  de la numele primului gospodar stabilit în acea zonă.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.