23 iulie 2013, 15:13 Caleidoscop views 13879
23 iulie 2013, 15:13 Caleidoscop views 13879

Un bărbat tăiat în două se plimbă cu picioarele în braţe (VIDEO)

Un cunoscut magician american a uimit cu ultima sa farsă, după ce s-a plimbat pe stradă cu picioarele în braţe. Filmul a devenit în scurt timp viral, fiind vizionat de zeci de mii de oameni. Imaginile sînt cu adevărat amuzante.

Andy Gross a uimit cu ultima sa farsă, după cea reuşit să creeze o iluzie incredibilă. Astfel, el a dat impresia că nu are picioarele lipite de corp, dar le ţine în braţe, scrie lifenews.ru. Totodată magicianul scotea niște sunete înfiorătoare, fără a rosti vreun cuvînt.

Reacția trecătorilor în cele mai multe cazuri a fost aceeași: oamenii o luau la sănătoasa țipînd de groază. Doar cei cu sînge rece au rîs de ingeniozitatea magicianului și i-au strîns mîna.

Andy Gross este unul dintre cei mai reputați magicieni din Statele Unite.

Ulterior, imaginile au fost postate pe Youtube, clipul devenind în scurt timp viral. Toate farsele au fost filmate în Las Vegas, locul unde magicianul locuieşte.

Sursa: lifenews.ru

Cuvinte cheie:

magie , SUA , Mister

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
672 locuitori

Slobozia-Rașcov este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Camenca și la 130 km de Chișinău. Populaţia satului Slobozia-Rașcov alcătuia 672 de oameni în anul 2012. Satul Slobozia-Rașcov a fost înființat în secolul XVIII.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.