18 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1173
Horoscop pentru 19 octombrie 2022
18 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1173

Horoscop pentru 19 octombrie 2022

BERBEC

Culege-ti toate bogatiile pe care le are de oferit o noua zi. Fiecare zi aduce noi oportunitati si sansa unei avansari rapide. Prinde lucrurile oferite de tine. Ai un potential mare, dar potentialul este unul dintre acele lucruri care nu face nimic bun pana cand nu iti dai seama si nu il valorifici. Ziua de azi este o zi in care poti face un pas important spre manifestarea viselor tale.

TAUR

Scoate matura azi din dulap astazi. Treaba ta este sa periezi stancile din colturile dormitorului tau emotional. Foloseste energia intensa a zilei pentru a-ti lua ramas bun de la relatiile invechite si nesatisfacatoare, care ti-au lasat un gust rau in gura. Aprinde focul unei situatii noi si incearca constient sa stabilesti noi obiceiuri, astfel incat vechile modele sa nu se repete.

GEMENI

Exprima-ti activ gandurile de azi. Vei constata ca trebuie schimbate o multime de informatii. Ai puterea de a transmite un mesaj puternic unor persoane, asa ca nu renunta la aceasta oportunitate de a iti exercita mintea acuta. De asemenea, s-ar putea sa intalnesti oameni care sa fie mai degraba argumentativi, dar nu lasa acest lucru sa te impiedice sa iti exprimi adevaratele ganduri despre aceasta problema.

RAC

Cineva s-ar putea simti obligat sa-ti ofere unele informatii, chiar daca nu i le-ai solicitat. Ai grija sa nu respingi aceste informatii fara sa le iei in considerare in mod corespunzator. Aceasta cunoastere iti vine dintr-un motiv anumie si este posibil sa fie informatiile de care ai nevoie acum pentru a completa puzzle-ul. Nu ignora nimic, indiferent de aspectul ezoteric.

LEU

In aceasta zi vei reusi sa iti duci la bun sfarsit unele planuri pe care le aveai in gand. Relatiile cu cei din jur decurg din ce in ce mai bine si anumite persoane vor dori sa te sprijine in proiectele pe care le vei incepe. Fii atent totusi la ceea ce faci, deoarece risti sa iei cateva decizii ce nu te vor satisface.

FECIOARĂ

S-ar putea sa simti o nevoie puternica de a-ti exprima individualitatea. Nu vrei sa te amesteci efectiv, nevazut in timp ce mergi pe strada. Gaseste un loc sau un grup care sa iti permita sa fii tu insuti si sa nu iti faci griji pentru ce cred ceilalti despre stilul tau. Originalitatea ta este inspiranta.

BALANȚĂ

S-ar putea sa fii nerabdator sa incerci o cale neexplorata cand vine vorba despre sentimentul tau de risc si aventura. Este important sa iti temperezi aceste actiuni cu o planificare realista. Asigura-te ca ai resursele necesare pentru a te scoate din blocajele care le vei intalni pe parcurs. Vechiul mod de a face lucrurile este practic, testat si incercat dintr-un motiv, asa ca nu-l respinge cu totul.

SCORPION

Perspectiva, creativitatea si inventivitatea ta sunt in plina desfasurare, iar ideile noi vin foarte repede. Cu toate acestea, s-ar putea sa fii prea prins de sarcini plictisitoare si banale pentru a putea face foarte multe in acest sens. Totusi, energia fizica este abundenta, asa ca o ai in tine pentru a avea grija de treburile actuale si apoi ai timp sa faci ceea ce iti place. Vei produce rezultate daca iti amintesti sa iti pastrezi ritmul.

SĂGETĂTOR

Sunt samse ca in aceasta zi sa apara mici neintelegeri la locul de munca. Colegii se vor afla cel mai probabil intr-o stare proasta si nu vor intelege tot ceea ce spui. Sau poate telefoanele si calculatoarele nu mai functioneaza. Poate fi un pic frustrant. Un telefon de la un prieten apropriat sau persoana iubita te va binedispune. Nu iti fa griji. Vei avea parte o seara grozava alaturi de cativa prieteni apropiati.

CAPRICORN

Cand vine vorba de dragoste si romantism, s-ar putea sa te regasesti intr-o situatie mai conplicata. Este posibil sa nu fii sigur cu privire la modul de raspuns si poti incerca sa renunti la sentimentul de libertate pe care il protejezi atat de mult. Recunoaste importanta unei legaturi stranse cu o alta persoana. Ofera–ti oportunitatea de a experimenta acest tip de relatie intensa pe o baza mai permanenta.

VĂRSĂTOR

Astazi esti probabil sa fii la locul potrivit si la momentul potrivit pentru a intalni persoana potrivita. Ai o pauza norocoasa si probabil ca nu te astepti la mare lucru. Poti incepe ziua intr-o stare sufleteasca nelinistita si frustrata, dar orice s-ar intampla, vei iesi din asta. Fii pregatit, pentru ca aceasta tranzitie poate implica schimbari vaste in viata ta, pe termen lung, dar si imediat.

PEȘTI

Aceasta zi ar trebui sa fie excelenta. Ai cautat sensul in spatele evenimentelor recente si fara indoiala, au fost multe schimbari atat la locul de munca, cat si acasa, esti atras de o noua ambitie. Astazi, e posibil sa pui toate aceste experiente la un loc, sa le agiti si sa fii recunoscator pentru viata palpitanta pe care o vei conduce chiar acum! Este posibil sa nu primesti un raspuns specific. Uneori, a te simti recunoscator este un raspuns impropriu.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
565 locuitori

Natalievca este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ivanovca, Comarovca, Natalievca, Popovca, Ţapoc. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Fălești și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 565 de oameni. Satul Natalievca a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.