13 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1372
Horoscop pentru 14 octombrie 2022
13 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1372

Horoscop pentru 14 octombrie 2022

BERBEC

In aceasta zi ar trebui sa dai dovada de intelegere si sa incerci sa nu te enervezi in momentul in care vei afla ca o persoana apropiata ce iti datora o suma de bani nu s-a tinut de cuvant. Ar fi indicat sa afli motivul intarzierii deoarece poate fi unul destul de important. Incearca sa nu te panichezi din orice.

TAUR

Astazi, vei fi cu adevarat in lumina reflectoarelor. Acest lucru te poate ajuta sa schimbi ceea ce este uneori o imagine foarte negativa pe care o ai despre tine. Ai un anumit tip de energie si magnetism in tine si se pare ca acum este momentul cand cineva a observat! Este firesc sa fii mandru de tine si ca ceilalti ar trebui sa-ti recunoasca munca si efortul tau. Bucura-te de acest moment de glorie!

GEMENI

Ar fi bine sa ai o intuitie destul de buna astazi atunci cand este vorba despre chestiuni legate de bani. Chiar daca nu esti un guru financiar, radarul tau poate fi adaptat pentru a lua decizii corecte. Nu conteaza daca ai 2 lei sau un portofel plin. Pur si simplu ai potentialul de a folosi astazi un minunat simt al banului. Daca asculti cu atentie ceea ce iti spui, poti face niste alegeri minunate pentru viitorul tau.

RAC

Esti pe cont propriu cand vine vorba de probleme financiare. Este posibil sa nu fie ceea ce vrei sa auzi, dar asa stau lucrurile. Ai incredere ca experienta ta de afaceri te va ajuta. Nu lua nimic la valoarea nominala. Acorda atentia cuvenita, scrie informatiile, dar nu lua decizii si nu semna anumite contracte. Mediul nu este potrivit pentru nici o oferta. Daca o tranzactie este valabila astazi, va fi valabila si maine.

LEU

Senzualitatea ta este temperata astazi cu o nota asemanatoare cu sentimentul romantic intalnit in basme. Acest lucru ar putea fi neobisnuit pentru tine, dar partenerului tau actual ii va placea. Daca esti singur, e posibil sa atragi multa atentie si, eventual, sa intalnesti pe cineva nou si interesant. Ai grija sa faci efortul de a vedea persoana reala si nu doar o imagine romantica. Mult noroc!

FECIOARĂ

O comunicare calda si iubitoare ar putea veni la tine astazi de la cineva apropiat. Acesta poate fi un e-mail, un apel sau chiar un cadou. Acest lucru ti-ar putea schimba ziua, si probabil vei transmite orice sentimente bune pe care le vei trai din ea si altor prieteni sau membrilor familiei. Fa o plimbare prin cartierul tau si saluta pe oricine te intalnesti. Te va face sa te simti si mai bine!

BALANȚĂ

Visele si viziunile despre familia ta zugravesc o imagine roz spre viitor. Aceste vise ar putea fi profetice, dar nu sari la aceasta concluzie fara sa analizezi mai intai simbolurile si sa discerni ceea ce visele tale incearca sa-ti spuna. Ar putea fi ceva ce trebuie sa iei in considerare inainte de a putea inainta catre viitorul pe care vrei sa-l creezi. Aminteste-ti insa ca visele pot fi interpretate in mai multe feluri!

SCORPION

Un obiect pierdut ar putea face ca toti membrii gospodariei tale sa treaca prin fiecare camera incercand sa-l gaseasca, probabil fara succes. De asemenea, vizitatorii ar putea sa participe si ei la cautare. Elementul este probabil intr-o camera destul de mare pe care o foloseste toata lumea, probabil printre alte obiecte. Daca nimeni nu il localizeaza, lasa-l acum. Ar putea sa reapara mai tarziu, ca prin magie.

SĂGETĂTOR

In loc sa sapi adanc in butoi, gasind doar merele neplacute, infiorate si putrezite, concentreaza-te pe gasirea celor rosii stralucitoare. Astfel vei aduce rasete si zambete companiei din jurul tau, mai degraba decat incruntare. Orice vei aduce la suprafata va fi distribuit mai departe , asa ca asigura-te ca vei ajunge la momentele bune in loc de cele tensionate.

CAPRICORN

Nu te mira daca vecinii vin la usa sa iti ceara o favoare – si nu doar sa le imprumuti o ceasca de zahar! In timp ce raspunsul initial va fi sa ii ajuti, gandeste-te de doua ori. Aceasta „favoare" ar putea implica un angajament major in timp. Asta vrei sa faci? Iti poti pune nevoile inaintea prietenilor si sa fii inca un vecin bun. Nu iti fa griji, vor intelege.

VĂRSĂTOR

In aceasta zi vei fi nevoit sa semnezi unele contracte importante, poate chiar un contract de munca si in loc sa fii multumit de realizarea ta, te gandesti daca nu cumva ai luat decizii gresite. Pana seara, indoielile nu iti dau pace si ai nevoie de luciditatea partenerului pentru a realiza ca tocmai ai inregistrat un succes urias.

PEȘTI

Va trebui sa renunti la maniera ta obisnuita de foraj si pur si simplu sa lasi ziua sa se desfasoare asa cum va fi. Incearca sa faci totul asa cum poti, chiar daca nu vei putea dirija evenimente de astazi. Ai putea observa ca ai atentia redusa de la un proiect la altul. Nu este o zi neplacuta, ci una disociata. Ramai deschis tuturor posibilitatilor. Ai putea fi surprins de felul in care lucrurile se dovedesc a fi.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
2073 locuitori

Şofrîncani este un sat şi comună din raionul Edineţ. Satul este situat la o distanță de 23 km de oraşul Edineţ și la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2073 de oameni. Prima atestare a satului Șofrîncani din ținutul Hotin datează din 15 iunie 1431.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.