10 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1058
Horoscop pentru 11 octombrie 2022
10 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1058

Horoscop pentru 11 octombrie 2022

BERBEC

Un val de inspiratie creativa te-ar putea indeparta temporar de viata ta sociala de astazi. La un moment dat ai putea sa lucrezi ca si cum ar fi ultima zi, poate ingrijorandu-te ca vei uita ceva daca nu vei face totul acum. Nu are rost sa te ingrijorezi. Asigura-te ca ai suficiente gustari la indemana si ia pauze ocazionale.

TAUR

O mica petrecere improvizata poate avea loc astazi acasa la tine, cand niste vizitatori neasteptati, dar bineveniti, apar la usa ta. Asteapta-te ca conversatia sa alterneze intre multe rasete si discutii despre unele subiecte destul de serioase. Adunarea ar putea continua toata noaptea daca vrei, dar nu o lasa sa continue dincolo de punctul in care simti bucurie. O poti face oricand din nou alta data.

GEMENI

Se muta un vecin nou in apropiere? Aceasta persoana ar putea proveni dintr-o zona foarte interesanta, asa ca ai putea dori sa o cunosti. Nu te astepta sa poti face asta astazi. Aceasta persoana poate intra si iesi pe tot parcursul dupa-amiezii si este prea ocupata cu instalarea.

RAC

Ai cheltuit prea mult in ultima vreme? Astazi ai putea simti efectele. Este posibil sa trebuiasca sa astepti pentru a face o achizitie pe care o doresti de mult timp, iar acest lucru ar putea fi frustrant. Nu-ti face griji, totusi. Vei trece nevatamat si articolul va fi in continuare in magazin cand vei avea din nou bani.

LEU

Persoana iubita poate parea suparata astazi si este putin probabil sa vrea sa vorbeasca despre asta. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant pentru tine, deoarece nu-ti place sa fii tinut in intuneric. Ai grija sa nu cedezi tentatiei de a forta nota. Acest lucru nu va face nimic bun si ar putea crea o zona intre voi. Asteapta momentul potrivit.

FECIOARĂ

Vagi dureri te-ar putea face sa te simti putin sub vreme. Este posibil sa nu poti intelege de ce ai aceste dureri, deoarece nu exista niciun motiv aparent. Nu presupune ce e mai rau. Starea ta se datoreaza probabil doar unei tensiuni nervoase putin intense si stres suplimentar. Ia-o mai usor si relaxeaza-te astazi. Poti reveni la rutina obisnuita de maine.

BALANȚĂ

Asteapta-te la unele intarzieri, suparari si intorsaturi neasteptate cand vine vorba de romantism astazi. Gelozia s-ar putea sa-si ridice capul urat, deoarece la un moment dat s-ar putea sa ai impresia ca iubitul tau observa pe altcineva. Retine ca exista sanse mari ca aceste impresii sa fie iluzorii si ca adevarul poate fi total diferit de felul in care par lucrurile. Ai grija sa ramai concentrat. Rezerva-ti judecata pana cand cunosti faptele.

SCORPION

In aceasta zi vei dori sa cauti raspunsuri la o multime de intrebari. Chiar daca esti agitat, cuvintele linistitoare ale prietenilor iti vor asigura securitatea si bunavointa. Incearca sa te concentrezi pe sarcinile pe care le ai la locul de munca, pentru a te distrage din starea ta. Te simti tras din toate directiile si nu stii pe ce cale sa o iei. Incearca sa iti finalizezi proiectele incepute inainte de a iti asuma noi responsabilitati.

SĂGETĂTOR

Un apel neasteptat ce poate deloc binevenit ti-ar putea veni astazi. Ar putea veni de la cineva de care nu-ti pasa in mod special sau de la cineva care are de raportat stiri deconcertante. Orice ar fi, probabil ca va trebui sa te descurci. Cu toate acestea, vei considera ca este important sa aveti conversatia.

CAPRICORN

Grijile legate de bani care te-au preocupat in ultima perioada s-ar putea dovedi nefondate. Acest lucru ar trebui sa vina ca o reala usurare pentru tine, desi poate fi dificil de inteles la inceput. Mintea inca te impiedica sa o accepti. Treci peste corespondenta si inregistrarile bancare de cate ori doresti. Raspunsul ar trebui sa fie acelasi – totul este mai bun decat credeai.

VĂRSĂTOR

O separare temporara de partenerul tau romantic te-ar putea agita. Esti ingrijorat ca te-a uitat? Aceasta este probabil o reactie exagerata, dar nesiguranta devine mai puternica. Apelurile telefonice de la prietenul tau ar trebui sa fie linistitoare. Poate ca singura modalitate de a trece peste asta este sa fii ocupat pana cand partenerul tau se intoarce.

PEȘTI

Lucrurile devin un pic nebunesti? Prea multe sarcini si prea multi oameni care lupta pentru atentia ta. Incearca sa iesi afara pentru o vreme. Rasfata-te cu un pranz frumos la pachet sau fa cateva cumparaturi online. Nimic nu este atat de urgent incat sa-ti sacrifici linistea sufleteasca. Incearca sa ramai concentrat!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
29 locuitori

Dobruşa este un sat din cadrul comunei Negureni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de oraşul Teleneşti şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 29 de oameni. Satul Dobrușa a fost menționat documentar în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.