20 septembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1240
Horoscop pentru 20 septembrie 2022
20 septembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1240

Horoscop pentru 20 septembrie 2022

BERBEC

Astazi vei fi nevoit sa iei anumite decizii in ceea ce priveste viitorul tau. Ar fi bine sa incerci sa te consulti cu membrii familiei inainte de a lua hotararea finala. La locul de munca vei incepe un nou proiect ce iti va putea imbunatati situatia financiara. Incearca sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut si sa eviti anumite speculatii.

TAUR

Exista posibilitatea ca planurile pe care le aveai pentru aceasta zi sa fie amanate pentru alta zi. Partenerul de viata te va informa ca trebuie sa mergi in vizita la anumite persoane pentru a participa la unele evenimente. Sunt sanse ca in aceasta zi sa primesti o suma de bani de la o cunostinta apropiata pentru a putea rezolva o problema mai veche.

GEMENI

Nu se poate spune cu adevarat ca iti este greu sa iei decizii in ceea ce priveste viata ta amoroasa. Esti o persoana pasionata si crezi in dragoste la prima vedere. Probabil esti cel mai spontan iubit din cercul tau de prieteni! In plus, intri intr-o perioada in care emotiile tale vor fi crescute. Toate elementele sunt acolo pentru a-ti aprinde creativitatea in fiecare aspect al vietii tale.

RAC

Se pare ca din punct de vedere emotional, probabil ca faci destul de bine astazi. Ai incredere suplimentara in tine pentru a te ajuta sa iti abordezi proiectele. Singurul aspect dificil al zilei are probabil de a face cu o provocare mentala care, din anumite motive, nu are sens. Nu continua sa te ocupi de sarcinile pe care le aveai, ci ar fi bine sa iti iei prietenii si sa incingeti o hora romaneasca. Aceasta zi te va ajuta sa legi noi relatii de prietenie. Fii mandru ca esti roman!

LEU

Aceasta ar fi o zi buna pentru a discuta despre casa. Nu este o zi buna pentru a calatori sau pentru a incepe proiecte majore. Aceasta poate fi doar scuza de care ai nevoie pentru a-ti lua o zi libera din viata! Nu trebuie sa raspunzi la telefon si nici sa indeplinesti vreo obligatie. Pur si simplu ramai in starea ta si abordeaza unele sarcini minore ale gospodariei. Daca chiar si asta se dovedeste prea mult, atunci relaxeazate cu ceva ceai si o carte buna.

FECIOARĂ

Ai purtat o dorinta secreta pentru cineva pe care credeai ca il vezi doar ca prieten? Nu te mira daca il vezi altfel astazi. Aceasta este o zi in care patimile ascunse pot fi dezvaluite brusc iar prietenul tau ar putea sa-ti divulge pe neasteptate o atractie ascunsa! Singurul dezavantaj este ca, uneori, poate fi un dezavantaj cand fanteziile devin realitate. Ai grija de reactia ta inainte de a merge mai departe.

BALANȚĂ

Asteapta-te sa schimbi o multime de apeluri telefonice si e-mailuri cu prietenii azi. Comunicarea cu ceilalti este prioritatea ta. Ai multe noutati de livrat si vei primi multe in schimb. O mare parte din ceea ce auzi ar putea fi util pentru orice esti implicat acum. Singurul dezavantaj este supraincarcarea mentala. Te-ai putea simti ca si cum creierul tau si-a petrecut ziua alergand la un maraton.

SCORPION

Asteapta-te sa schimbi o multime de apeluri telefonice si e-mailuri cu prietenii azi. Comunicarea cu ceilalti este prioritatea ta. Ai multe noutati de livrat si vei primi multe in schimb. O mare parte din ceea ce auzi ar putea fi util pentru orice esti implicat acum. Singurul dezavantaj este supraincarcarea mentala. Te-ai putea simti ca si cum creierul tau si-a petrecut ziua alergand la un maraton.

SĂGETĂTOR

Initiaza o schimbare majora in viata ta. Elibereaza-te de oboseala si lanseaza-te in ceva interesant. Participa la un curs online care iti extinde mintea. Ia in considerare yoga, tarotul sau orice forma de arte martiale. Ai o cantitate enorma de energie astazi care te va ajuta sa iti mentii increderea si rezistenta pe masura ce pui bazele pentru a pune in miscare acest nou efort de imbunatatire a vietii.

CAPRICORN

Ai lucrat din greu in ultima vreme si meriti aclamarea profesionala care iti iese in cale. in urma eforturilor depuse, este posibil sa fi primit sau sa primiti in curand un bonus, o majorare sau o promovare de un fel. Sarbatoreste, dar doar o noapte. Daca lasi petrecerea sa continue la nesfarsit, factura ar putea fi prea mare chiar si pentru tine! Fii frugal si munceste din greu. Acesta este adevaratul tau bilet catre viata buna.

VĂRSĂTOR

Mereu ai crezut ca opusele se atrag, insa nu este mereu asa si vei vedea acest lucru pe pielea ta, cand vei incerca din rasputeri sa cunosti mai bine o persoana de gen opus. Uneori, daca nu ai nimic in comun cu alta persoana, va fi dificil sa programezi o intalnire si cu atat mai mult sa legi o relatie de lunga durata.

PEȘTI

Este o zi buna pentru ca tu sa fii cat mai flexibil posibil. Poate ca incepi cu o lista specifica de articole care trebuie absolut facute, dar esti distras de unele noutati de la un prieten sau un coleg. Ceea ce parea atat de important nu mai este asa, iar ziua ta se schimba pentru a se adapta acestei informatii noi. Vei fi mai degraba surprins, dar nu mai putin multumit de modul in care va decurge totul.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1608
Populația:
9060 locuitori

Camenca este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 160 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 9060 de oameni. Camenca a fost menționată documentar în anul 1608.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.