15 iunie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2104
Horoscopul pentru 16 iunie 2022
Foto: Shutterstock/FOTODOM
15 iunie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2104

Horoscopul pentru 16 iunie 2022

BERBEC

O vizita a unui prieten apropiat, partener de dragoste sau coleg ar putea intarzia, poate din cauza a ceva in ceea ce priveste banii sau, eventual, artele. Te tine prins in asteptare, incapabil sa mergi nicaieri. In momente de acest fel, cel mai bine este sa faci altceva. Gaseste ceva de facut si timpul va trece mai repede.

TAUR

O nunta ar putea avea loc in si sa fii implicat. S-ar putea sa fie a ta sau poate fi cea a cuiva apropiat. Cine se casatoreste este foarte fericit. Daca nu esti tu, vei fi fericit pentru el sau ea si poti incepe sa te gandesti de mult la o sarbatoare a ta. Daca in prezent esti implicat, dar nu si casatorit, asteapta-te sa treci la urmatorul nivel de angajament. Daca esti deja casatorit, bucura-te de petrecere!

GEMENI

Poti interpreta ziua aceasta ca pe o intrebare deschisa despre tine. Este posibil sa fi observat anumite aspecte fizice sau psihologice cu care nu te simti confortabil. Ziua urmatoare te poate obliga sa iei masuri pentru a corecta aceasta atitudine. Vei realiza foarte multe lucruri daca impartasesti preocuparile cu un prieten sau o ruda.

RAC

Posibilitatea unor schimbari iminente in viata personala sau profesionala te poate face sa te simti ingrijorat si nesigur. Nu fi. Daca este ceva, vei beneficia de aceste modificari. Ar putea fi foarte multa tensiune si stres in aer si va fi greu de evitat sa preiei aceasta energie. Incearca sa te relaxezi! Lasa-te purtat de curent.

LEU

Puteti adauga mai multe instrumente in caseta de instrumente astazi. Exprima-ti ingrijorarea si veti gasi remedii utile. Mentine liniile de comunicare deschise si lasa informatiile sa curga. Exista o mare expansivitate care apare atunci cand gandesti pentru tine – si gandesti mare. Nu te impiedica de partea emotionala a lucrurilor. Preocupa-te de fapte.

FECIOARĂ

Puteti adauga mai multe instrumente in caseta de instrumente astazi. Exprima-ti ingrijorarea si veti gasi remedii utile. Mentine liniile de comunicare deschise si lasa informatiile sa curga. Exista o mare expansivitate care apare atunci cand gandesti pentru tine – si gandesti mare. Nu te impiedica de partea emotionala a lucrurilor. Preocupa-te de fapte.

BALANȚĂ

In problemele care implica dragoste si romantism, lucrurile ar putea deveni un pic lipicioase astazi. S-ar putea sa doresti sa intri in fata cu un plan, in timp ce un partener apropiat vrea sa stea, sa discute si sa gandeasca lucrurile impreuna cu tine. Ai face bine sa fii gata sa faci compromisuri. O abordare directa va face mai mult rau decat bine.

SCORPION

Exista o activare incredibila care te indeamna fii activ. Este posibil sa ai multe proiecte diferite in pregatire si nu esti sigur unde sa iti concentrezi energia. Nu simti ca trebuie sa iei o decizie acum. Mergi cu fluxul, dar nu pierde controlul. Este important sa mentii controlul in timp ce evenimentele se desfasoara in jurul tau. Fii flexibil si adaptabil.

SĂGETĂTOR

Perspective care ti-ar putea pune imaginatia in miscare sau idei pentru eseuri, poezii, tablouri sau muzica vin in mintea ta in valuri. Pastreaza ideile care vin! S-ar putea sa insemne mai mult pentru tine mai tarziu, cand te vei lovi de probleme.

CAPRICORN

S-ar putea sa te plimbi intr-o ceata romantica cu capul in nori. Totul poate parea perfect si minunat – poate prea minunat pentru a fi adevarat. Lucrul cu echipamente de un fel, poate calculatoare sau alte echipamente electronice te-ar putea ajuta sa ramai in realitate. Ai putea profita de aceasta ocazie pentru a te instrui in grafica computerizata sau inginerie de sunet.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa te confrunti cu o alegere intre doua realitati diferite. Prietenii si familia aleg fix ceea ce nu te intereseaza in mod special. Poti intelege ambele parti ale problemei, ceea ce face dificil sa iti concentrezi energia intr-o singura tabara. Poate ca doresti sa servesti ca punte de legatura intre cele doua tabere. Lucrurile nu trebuie sa fie la fel de alb-negru cum le vad altii.

PEȘTI

Vei avea un sentiment conservator pana in ziua in care ti se cere sa devii serios si sa ai grija de afaceri. Poate ca nu este o idee rea. Aceasta atmosfera impamantata te poate ajuta sa te implici intr-o relatie mai profunda cu cineva special. Lasa-ti creativitatea sa straluceasca si incearca sa asculti mai mult decat sa vorbesti. Transforma-ti visele in realitate.

 

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1797
Populația:
1109 locuitori

Teșcureni este un sat şi comună din raionul Ungheni. Teșcureni este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Ungheni și la 92 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1109 oameni. Satul Teșcureni a fost menționat documentar în anul 1797.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.