14 iunie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1763
Horoscopul pentru 15 iunie 2022
Foto: tv.ua
14 iunie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1763

Horoscopul pentru 15 iunie 2022

BERBEC

Aspectele de astazi te vor influenta sa interactionezi natural cu cercul tau de prieteni. Te-ai saturat sa-ti ascunzi sentimentele si vrei sa actionezi in modul in care te ghideaza instinctele. Cu toate acestea, ti-e frica de reactiile altora. Uneori nu iti exprimi emotiile sau opiniile pur si simplu pentru ca ti-e frica de ceea ce ar putea spune sau crede ei. Incearca sa castigi mai multa incredere in sine.

TAUR

Defineste noi strategii privind viata privata si s-ar putea sa te simti ca o persoana complet diferita astazi. Nu iti mai este frica de societate si iti place sa cunosti oameni. Probabil ca vei simpatiza cu obiectivele unei persoane sau ale unui grup de persoane pe care le-ai intalnit recent. Incearca sa iti indeplinesti nevoile si sa uiti de orice idei preconcepute.

GEMENI

Din pacate, energia planetara de astazi te va plasa intr-o situatie destul de incomoda. Tu vei fi cel care trebuie sa rezolve problemele grupului tau de prieteni. Incearca sa nu iti impui punctul de vedere. Dimpotriva, ar trebui sa incerci sa devii mai diplomatic si mai bland cu oamenii din jurul tau. De asemenea, ai putea invata multe observand cum se comporta oamenii.

RAC

Chiar daca vremurile sunt prielnice pentru relaxare, nu te vei putea bucura din plin de aceasta perioada. In schimb, vei incerca sa-ti ajustezi agenda pentru a putea duce o viata mai echilibrata. Aspectele planetare in joc te vor incita sa iti schimbi atitudinea fata de munca. Ar trebui sa incerci sa iti reduci responsabilitatile pentru a evita stresul cat mai mult posibil.

LEU

Configuratia cereasca de astazi va fi favorabila schimbarilor in relatiile tale. Viata ta profesionala dar si cea privata vor fi influentate de cat de bine te descurci cu aceste relatii. S-ar putea sa trebuiasca sa decizi in ce directie trebuie sa iti schimbi comportamentul. Acum este timpul sa actionezi. Nu te descuraja daca dureaza ceva timp pentru a vedea o imbunatatire de durata.

FECIOARĂ

Ai simtit nevoia sa creezi in ultimele zile iar aceasta atitudine se datoreaza cu siguranta pozitiilor planetare, dar ar putea sta si la baza dorintei tale de a-ti schimba viata profesionala si privata. Prin urmare, ar trebui sa lasi mintea ta creativa sa iasa la iveala. Ce zici de ideea de a scrie poezie sau de a te inscrie la un curs de ceramica? Nu te abtine sa arati aceasta parte secreta a personalitatii tale celor mai apropiati.

BALANȚĂ

Cand simti ca prietenii tai incearca sa-ti schimbe viata de zi cu zi, nu ar trebui sa incerci sa rezisti atat de incapatanat. Deschide-ti inima si lasa-te condus. Vei fi surprins de sentimentul de libertate pe care il aduce acest lucru. Probabil ca vei avea cateva interactiuni interesante astazi care iti pot schimba viata complet. Pregateste-te pentru o zi interesanta!

SCORPION

In ultimele saptamani ai muncit din greu, astfel incat sa nu-ti faci griji pentru finantele tale. Incearca sa-ti uiti problemele si mai ales evita sa te concentrezi si sa vorbesti despre bani astazi. Fa ceea ce ai chef sa faci. Probabil ca esti deja constient ca trebuie sa ai grija de tine din cand in cand. Nu iti neglija sanatatea.

SĂGETĂTOR

Astazi esti pe cale sa-ti pui simtul umorului la incercare si probabil te vei confrunta cu cateva situatii neasteptate. Chiar daca esti obisnuit sa gasesti lucruri interesante de facut intr-o lume obisnuita, vei avea o mare surpriza. Astazi va fi multa emotie acolo unde te astepti mai putin. Incearca sa lasi energia zilei sa te ghideze.

CAPRICORN

Astazi iti vei pune intrebari despre viata ta privata. Intr-adevar, trebuie sa-ti schimbi comportamentul. Esti obisnuit sa iei decizii doar pentru tine dar acum iti vei da seama ca trebuie sa te gandesti nu numai la tine, ci si la partenerul tau. Aceasta faza a relatiei tale este dificila si va duce la masuri drastice. Acum trebuie sa-ti asumi responsabilitatea.

VĂRSĂTOR

Astazi ar trebui sa ai multa vitalitate. Recent, este posibil sa fi decis sa iei mai multe chestiuni in propriile maini. Relatiile tale vor beneficia doar de aceasta decizie iar conflictele in care ai fost implicat s-au bazat in general pe o lipsa de intelegere. Uneori trebuie sa faci compromisuri. Incearca sa nu fii prea exigent.

PEȘTI

Generozitatea si altruismul iti vor fi puse la incercare in urmatoarele zile. Probabil ii vei ajuta pe cei defavorizati pentru ca pana la urma urmei, te-ai simtit intotdeauna ingrijorat de proiectele umanitare, dar nu te-ai implicat niciodata. Astazi, aceasta atitudine iti va permite sa intelegi cine esti cu adevarat. Vei putea invata multe despre motivatiile tale si despre cheia succesului tau.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1224 locuitori

Vulcăneşti este un sat din cadrul comunei Cioreşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Nisporeni și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1224 de locuitori. Satul Vulcănești a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.