28 mai 2022, 07:30 Caleidoscop views 1577
Horoscopul pentru 28 mai 2022
Foto: sensatsiya.com
28 mai 2022, 07:30 Caleidoscop views 1577

Horoscopul pentru 28 mai 2022

BERBEC

S-ar putea sa te simti ca si cum te-ai scufunda intr-un vortex emotional. Ai grija sa nu presupui ca lucrurile sunt ale tale cand nu sunt cu adevarat. Este important sa nu acuzi pe cineva ca este un hot cand nu ai fapte care sa sustina aceasta afirmatie. Mentinerea lucrurilor in echilibru poate fi dificila, avand in vedere cantitatea mare de sensibilitate emotionala din aer in acest moment.

TAUR

Gandirea ta este destul de clara, si vei descoperi ca emotiile tale iti sustin procesele mentale. Natura ta psihica este, de asemenea, puternica, asa ca ar trebui sa ai incredere in orice banuiala pe care o ai. Laturile masculine si feminine ale fiintei tale lucreaza impreuna armonios pentru a echilibra gradul de a da versus de a primi pe cineva in lumea ta. Cheia in acest moment este sa nu iei ca pe propriile tale problemele celorlalti.

GEMENI

Este posibil sa fie nevoie sa iti mentii nava spatiala inactiva astazi si sa efectuezi o verificare de siguranta pentru echipajul tau. Asigura-te ca toata lumea de la bord este informata cu privire la destinatie. S-ar putea sa ii fi luat de pe strada fara sa le spui cu adevarat unde vor ajunge. Este important sa nu tragi oamenii fara sa stie in lumea ta ci doar daca iti dau in mod voluntar acceptul, totusi, aceasta este o alta poveste.

RAC

Lucrurile s-ar putea sa nu fie atat de evidente cum par astazi. Nu incepe un proiect pana cand nu intelegi intregul domeniu in care te implici. In caz contrar, s-ar putea sa te trezesti prins in mijlocul unei drame emotionale care iti lasa putin loc de evadare. Nu fi surprins daca motivatia ta se risipeste brusc si ramai fara niciun stimulent pentru a-ti duce treaba la bun sfarsit.

LEU

Nu incerca sa impui nimanui ideile tale. Este important sa pastrezi neutralitatea, astfel incat sa poti actiona dintr-o stare de spirit stabila atunci cand cineva va aduce o problema care trebuie rezolvata imediat. Cheia este sa actionezi mai degraba decat sa reactionezi la o situatie. Daca stii ca ai dreptate in legatura cu ceva, pastreaza-o pentru tine.

FECIOARĂ

Natura ta intuitiva este deosebit de puternica si nu va trebui sa te gandesti la lucruri pentru ca vei avea capacitatea de a sti raspunsurile. Daca trebuie facuta vreo munca de detectiv, acesta ar fi un moment excelent pentru a o face. Natura ta grijulie si sensibila te va face sa treci prin orice usa prin care vrei sa treci astazi. Pastreaza acel zambet pe fata in orice moment.

BALANȚĂ

Orice cearta pe care o incepi astazi este probabil sa se transforme intr-o batalie emotionala brutala, asa ca ai grija. Incearca sa nu calci pe terenul nimanui, pentru ca vei descoperi ca el sau ea este probabil mai posesiv si beligerant in ceea ce priveste apararea a ceea ce este de drept al lor. Evita eruptiile vulcanice de energie. Nu alege lupte acolo unde nu sunt necesare pentru ca poti rezolva in mod civilizat problemele fara a face rau altora.

SCORPION

S-ar putea sa descoperi ca oamenii iti provoaca procesul mental astazi. Nu fi surprins daca par sa se certe cu ideile tale in stanga si in dreapta. Inima ta poate fi deosebit de delicata si orice fel de disputa beligeranta te-ar putea afecta profund. Pe de alta parte, iti poti folosi sensibilitatea pentru a calma o situatie care trebuie remediata.

SĂGETĂTOR

Cheia pentru tine astazi este sa-ti folosesti inima mai mult decat capul. Bazeaza-ti actiunile pe sentimentele tale si pe cunoasterea interioara a situatiei. Faptele te pot insela si s-ar putea sa fi ajuns sa te bazezi atat de mult pe un mod liniar, logic de a gandi, incat nu poti vedea altfel. Este important sa vezi interconectarea multor zone diferite din viata ta.

CAPRICORN

Lucrurile ar trebui sa mearga foarte bine pentru tine astazi, asa ca nu-ti face griji pentru nimic. Viata nu devine neaparat mai usoara pe masura ce imbatranesti. Doar inveti cum sa faci fata lucrurilor. Vei gasi ca acest lucru este adevarat chiar acum, deoarece sensibilitatea si intelepciunea ta incredibila te ajuta sa obtii o perspectiva mai clara. Iti dai seama ca lucrurile sunt mult mai bune decat ai fi crezut.

VĂRSĂTOR

Cu cat incerci sa obtii mai multa atentie de la alti oameni astazi, cu atat mai multi oameni vor ignora afisarile tale fanteziste si ideile grandioase. Ia o abordare mult mai sensibila. Vei fi capabil sa conduci oamenii mai bine atunci cand mergi in spatele lor. Castiga respectul celorlalti prin intelegere si relationarea cu emotiile lor. Inima ta este mare si indrazneata si ai multa dragoste de oferit.

PEȘTI

Ai grija de oamenii din jurul tau. Servirea celorlalti este o parte importanta a zilei, deoarece compasiunea si grija sunt in prim-planul mintii tale. Profita de aceasta ocazie pentru a deveni un ingrijitor linistitor pentru cineva apropiat care are nevoie de un umar pe care sa planga. Vei castiga un numar mare de prieteni loiali alaturi de tine, in timp ce impartasesti natura ta pasionala cu altii.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1597
Populația:
1077 locuitori

Petreni este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Petreni și Popeștii Noi. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Drochia și la 165 km de Chișinău La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1077 de oameni. Satul Petreni a fost menționat documentar în anul 1597.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.