27 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1759
Horoscopul pentru 28 ianuarie 2022
27 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1759

Horoscopul pentru 28 ianuarie 2022

BERBEC

Apelurile telefonice de la persoane care traiesc in locuri indepartate ar putea aduce stiri destul de deconcertante. Acest lucru ar putea starni o oarecare furie in interiorul tau si ai putea fi tentat sa il certi pe cel care suna. Nu face asta! Persoana este probabil doar mesagerul. Unele calatorii scurte in cartierul tau ar putea sa te confrunte cu trafic imposibil. Daca trebuie sa iesi in oras astazi, s-ar putea sa ajungi acolo mai repede mergand pe jos!

TAUR

Ziua ar putea incepe cu tine simtindu-te extrem de furios fara un motiv tangibil. Poate doresti sa te uiti indeaproape la visele avute si sa incerci sa le analizezi, astfel incat sa afli sursa furiei tale si cum sa o elimini in cel ma bun mod. Este posibil ca stirile deconcertante despre bani sa se dovedeasca nefondate, asa ca nu te stresa cand le auzi.

GEMENI

Un partener, fie partenerul tau de viata, fie un coleg, este probabil sa fie intr-o dispozitie iritabila astazi, ceea ce ai putea gasi putin suparator. Tine minte ca starea de spirit a acestei persoane probabil are putin sau ceva de-a face cu tine sau cu orice ai spus sau facut. Doar stai deoparte pana cand se va mai linisti! Aceasta nu este o zi buna pentru a participa la evenimente sociale sau chiar pentru a accepta invitatii.

RAC

Prea multe sarcini sau treburi neterminate astazi te-ar putea face sa te simti presat sa le duci la bun sfarsit, creand stres si efort inutil. Stai linistit si nu te panica. Probabil ca te simti mai sensibil decat de obicei, asa ca s-ar putea sa afli si unele stari de spirit de la oamenii din jurul tau. Fa pauze periodice si iesi la plimbare. Acest lucru ar trebui sa iti limpezeasca capul si sa iti usureze lucrurile.

LEU

Nivelul emotional este ridicat in randul membrilor unui grup la care esti afiliat, pe masura ce dezacordurile se transforma in certuri. Stai departe de asta, pentru ca nu-ti va face bine. Noteaza-ti impresiile si impartaseste-le cu ceilalti intr-un alt moment cand temperamentul s-a racit. S-ar putea sa te trezesti ca doresti sa faci un ultim impuls spre atingerea unui obiectiv personal, dar ai putea fi blocat de forte care nu le poti controla.

FECIOARĂ

Presiunile de a finaliza sarcinile neterminate si de a incepe altele noi provoaca emotii. Toata lumea, inclusiv tu, este probabil sa fie nervoasa si stresata, iar certuri pot izbucni. Cel mai bine ar fi sa-ti tii ochii si mintea concentrata pe sarcinile pe care le ai la indemana si nu pe micile certuri care au loc in jurul tau. Acest lucru iti mentine tensiunea arteriala scazuta si ii linisteste pe cei pe care vrei sa-i impresionezi.

BALANȚĂ

Energia frustrata care rezulta din incapacitatea de a-ti pune planurile in actiune ti-ar putea pune nervii la incercare, si ai putea fi tentat sa intri in certuri marunte cu cei din jur. Incearcat sa gasesti prize alternative pentru energia ta, astfel incat sa eviti aceasta capcana. Exista, de asemenea, pericolul sa faci unele actiuni impulsive fara sa te gandesti. Aminteste-ti sa te opresti si sa te gandesti inainte de a actiona, altfel, eforturile tale ar putea fi irosite.

SCORPION

Surmenajul si stresul care rezulta din incordarea nervilor ar putea duce la febra sau dureri de cap astazi. Prin urmare, ar putea fi o idee buna sa incepi ziua in ritmul tau si sa te concentrezi asupra sarcinilor care sunt mai presante. Nu iti fa griji daca trebuie sa lasi ceva pentru mai tarziu. Exista sansa ca cei din jurul tau sa intre in certuri destul de aprinse. Stai departe de asta. Acest lucru nu va face decat sa te simti mai rau.

SĂGETĂTOR

Daca esti implicat intr-o clasa sau daca te trezesti in orice fel de activitate de grup sau situatie sociala, fii pregatit sa observi certuri printre oamenii de acolo. Ai putea gasi acest lucru extrem de inutil si contraproductiv si s-ar putea sa fii tentat sa incerci sa intervii. Cel mai bine e sa stai departe de asta. Scapa de frustrare mergand acasa! Te vei simti mai bine pentru asta.

CAPRICORN

Frustrarea si supararea fata de ceilalti din cercul tau te-ar putea tenta sa iesi singur pentru un timp. S-ar putea sa exagerezi cu mancare sau bautura sau ai putea ceda cumparaturilor impulsive. Rasfata-te putin, dar nu exagera. Nu vrei sa-ti deranjezi stomacul si nu vei dori sa duci articole nedorite inapoi la magazin. In schimb, fa niste exercitii sau arunca-ti pasiunile in activitati creative.

VĂRSĂTOR

Probabil astazi te vei simti deosebit de energic, cu putina sau deloc degajare pentru acea energie. In zile ca aceasta, s-ar putea sa te gandesti sa faci jogging, sa mergi la sala sau sa urmezi un curs de aerobic. Acest lucru iti poate oferi o iesire si poate produce unele endorfine care disipeaza stresul si tensiunea.

PEȘTI

Un conflict intre obligatiile de cariera si responsabilitatile de acasa ar putea aparea astazi. Este posibil sa te simti total neputincios in aceasta situatie iar asta te poate face sa te simti iritat. Incearca sa gandesti clar si sa gasesti o solutie pentru enigma ta, apoi actioneaza. Evita tentatia de a te certa cu ceilalti. Seara, iesi la o plimbare! Elimina o parte din acea energie frustrata.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1736
Populația:
1075 locuitori

Plopi este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Plopi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîbnița și la 132 km de Chișinău. Populaţia satului Plopi alcătuia 1075 de oameni în anul 2012. Satul Plopi a fost menționat documentar în anul 1736.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.