26 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1867
Horoscopul pentru 27 ianuarie 2022
26 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1867

Horoscopul pentru 27 ianuarie 2022

BERBEC

Relatiile de tot felul ar trebui sa fie infloritoare in acest moment. Mintea si emotiile se unesc intr-un parteneriat benefic, permitandu-ti sa iti cresti intelegerea fata de cei apropiati. Implicatiile romantice se intaresc in special, pe masura ce intelegerea valorilor, atitudinilor si motivatiilor partenerului tau devine mai clara pentru tine. Fa noile tale perspective cunoscute tuturor celor din jurul tau, de preferinta intr-un mod subtil si nu verbal.

TAUR

Munca de toate felurile se face mult mai repede, deoarece prietenii sau membrii familiei se alatura pentru a te ajuta sa o indepartezi din cale. Ai facut acest lucru posibil pentru ca intelectul tau s-a unit cu emotiile tale pentru a-ti consolida comunicarea cu ceilalti. Vechea zicala „Poti prinde mai multe muste cu miere decat cu otet" este foarte adevarata si vei afla totul despre asta astazi! Dupa ce sarcinile sunt finalizate, poti organiza o petrecere improvizata!

GEMENI

Dragostea infloreste astazi, deoarece comunicarea cu persoana iubita este imbunatatita de o intelegere sporita din ambele parti. Va simtiti mai in largul vostru unul in prezenta celuilalt si proiectati un front unit in compania celorlalti. La un moment dat, probabil ca amandoi veti iesi cu un grup de prieteni. Asteapta-te la niste discutii interesante si fascinante cu ceilalti, pe care probabil le vei continua odata ce veti fi singuri impreuna.

RAC

Daca esti pasionat de computere si internet, te poti astepta sa petreci mult timp astazi privind un ecran. S-ar putea sa faci ceva scris, poate web design, dar orice ar fi, probabil ca o vei gasi activitatea considerabil mai buna decat ceea ce produci de obicei. Intelectul se uneste cu intuitia pentru a produce inspiratie si perspicacitate. Profita la maximum acum si s-ar putea sa dezvolti niste abilitati noi si de durata!

LEU

Utilizarea computerelor pentru a-ti creste veniturile sau pentru a-ti gestiona banii s-ar putea sa ti s-a parut grea in trecut, dar astazi probabil ca vei intelege totul foarte repede. Practicitatea ta naturala se imbina cu un intelect imbunatatit si o intuitie sporita pentru a-ti oferi un avantaj pe care nu-l ai de obicei. Daca te concentrezi sa inveti astazi, probabil ca va continua sa iti fie util pentru o lunga perioada de timp.

FECIOARĂ

Intelectul si sentimentele sunt complet unite astazi, mai ales cand ai de-a face cu prietenii. Intelegerea de baza a celorlalti este, de asemenea, imbunatatita de un simt mai acut al intuitiei. S-ar putea sa devii interesat de o cauza de un fel, poate de natura metafizica, sociala, ecologica sau umanitara. Foloseste-ti capacitatile mentale si emotionale extinse pentru a discerne care sunt cele mai bune pentru tine.

BALANȚĂ

O viziune practica concentrata si imbunatatita, intarita de intuitie, iti poate fi de mare ajutor astazi cand vei lua in considerare chestiunile legate de cariera. O schimbare este in plan si poate doresti sa te gandesti in mod considerabil la diferite optiuni care ti se pot deschide. Totusi, nu trebuie sa te grabesti sa iei o decizie. Ar putea fi o idee buna sa lasi diferite posibilitati sa fiarba in subconstient pentru un timp.

SCORPION

Probabil ca astazi nu vei dori sa petreci mult timp acasa. Cel mai probabil, vei dori sa fii in oras, poate sa te plimbi pe strada, urmarind oamenii care trec. Poti avea parte de revelatii care probabil le vei putea intelege mai mult decat de obicei, deoarece mintea si sentimentele sunt unite intr-un parteneriat foarte eficient. Noteaza-ti ideile si bucura-te de ziua ta.

SĂGETĂTOR

Intelectul si sentimentele sunt complet unite astazi, mai ales cand ai de-a face cu prietenii. Intelegerea de baza a celorlalti este, de asemenea, imbunatatita de un simt mai acut al intuitiei. S-ar putea sa devii interesat de o cauza de un fel, poate de natura metafizica, sociala, ecologica sau umanitara. Ar putea fi mai multe care te atrag in acest moment asa ca foloseste-ti capacitatile mentale si emotionale extinse pentru a discerne care sunt cele mai bune pentru tine.

CAPRICORN

Imaginatia ta zboara destul de departe astazi. Intelectul si intuitia se unesc intr-o uniune vie si exploziva in care intregul este cu siguranta mai mare decat suma partilor. Nu irosi aceasta energie. Ocupa-te de orice proiecte creative in care esti implicat sau incepe unul daca nu exista. Este posibil ca aceasta energie sa nu mai apara pentru o perioada si vei dori sa profiti la maximum de ea.

VĂRSĂTOR

Unele vise neobisnuite ti-ar putea veni in seara asta, si s-ar putea sa te trezesti cu ideea ca sunt foarte importante. Totusi, imaginile ar trebui sa fie foarte clare si probabil ca nu vei avea prea multe probleme sa intelegi ce inseamna. Intelectul se uneste astazi cu intuitia. Profita la maximum de acest avantaj acum si, mai tarziu, decide cum sa actionezi cel mai bine in baza revelatiilor tale.

PEȘTI

Gandurile de calatorie ar putea fi in mintea ta astazi, si s-ar putea sa te chinui cu ideea de a-ti lua un timp liber pentru a merge intr-un loc pe care ti-ai dorit intotdeauna sa-l vizitezi. Un prieten sau un partener de dragoste ar putea dori sa te insoteasca. Singura problema ar putea fi sa va dati seama ce loc doriti sa vedeti cel mai mult. Acest lucru ar putea implica o decizie destul de dificila.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
63 locuitori

Socolovca este un sat din cadrul comunei Rotari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Camenca și la 150 km de Chișinău. Populaţia satului Socolovca alcătuia 63 de oameni în anul 2004. Satul Socolovca a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.