03 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2602
Horoscopul pentru 4 ianuarie 2022
03 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2602

Horoscopul pentru 4 ianuarie 2022

BERBEC

In sfarsit, toate eforturile tale sunt recunoscute. Asta nu inseamna ca acum poti sa stai pe spate si sa te odihnesti pe lauri – dimpotriva! Acum este momentul sa ite pui la incercare ideile originale. Dar de data aceasta ai sprijinul superiorilor. Nu fi nervos. Fa ceea ce ai planuit sa faci tot timpul.

TAUR

Ai o natura minunata, hranitoare iar cei din jurul tau beneficiaza enorm de pe urma sufletului tau grijuliu. Asa cum esti receptiv la nevoile altora, la fel ar trebui sa fii constient de propriile nevoi. Meriti sa fii de partea care primeste propria ta atingere blanda. Nu ezita sa apelezi la altii pentru ajutor daca aveti nevoie. S-ar putea sa fii surprins cum simplii cunoscuti intervin pentru a da o mana de ajutor.

GEMENI

In cazul in care scrii sau lucrezi astazi, va parea ca ideile provin dintr-o sursa externa. Este aceasta muza divina aceiasi despre care ai auzit pe altii vorbind? Posibil, sau poate este doar propriul tau talent natural care straluceste in cele din urma. Ziua de astazi este, de asemenea, de bun augur pentru relatii, asa ca asigura-te ca iti acorzi timp pentru prieteni si cei dragi, atat vechi, cat si noi.

RAC

Lasa ceea ce faci si iesi din casa! Ai fost suficient de mult timp singur si este timpul sa incepi sa interactionezi cu alte persoane. Pe langa faptul ca te distrezi, este posibil sa ai si cateva intalniri care se vor dovedi benefice pe termen lung. Situatiile de grup sunt grozave, dar nu trece cu vederea placerile unei intalniri intime.

LEU

Eforturile tale grele de a-ti imbunatati viata dau in sfarsit rezultate. Si acesta este doar impulsul de care ai nevoie, deoarece unii oameni isi pun putin increderea in sine. Doar nu-i lasa pe altii sa-ti distruga viziunea asupra fericirii. Continua sa mergi spre obiectivul tau si nu ezita cand mici obstacole apar in stanga si in dreapta.

FECIOARĂ

Oamenii pe care ii intalnesti astazi ti-ar putea aduce un beneficiu extraordinar mai tarziu. Ai o viziune deosebit de ascutita astazi, asa ca asigura-te ca tii cont de tot ceea ce te intereseaza. Ceea ce descoperi astazi, impreuna cu oamenii pe care ii intalnesti, s-ar putea combina intr-un mod puternic la o data viitoare. Munca ta beneficiaza si de atentia la detalii.

BALANȚĂ

Acesta este un timp al noilor inceputuri. Fie ca esti constient de asta sau nu, esti mai mult decat pregatit sa faci fata unor noi provocari. Ti-ai permis sa devii multumit cu cariera ta si ai capacitatea de a face un pas important, asa ca de ce sa nu faci asta? Tot ceea ce este necesar este un pic de efort din partea ta. Afla care ar fi jobul tau ideal si apoi urmareste-l. Sau mai bine, creeaza-l!

SCORPION

Romantismul este in aer astazi. Este momentul perfect pentru a te face sa arati cat mai bine si pentru a invita acel cineva la cina. Chiar daca esti deja casatorit, de ce sa nu profiti de starea de spirit favorabila si sa planifici o intalnire speciala cu aproapele? Chiar si cuplurile casatorite au dreptul la dragoste din cand in cand!

SĂGETĂTOR

Astazi, poftesti la putin stil. Pantofii sensibili si hainele practice pot fi evitate in favoarea pantofilor la moda si a tesaturilor de lux. Pasiunea si sentimentul tau de dragoste sunt la cote maxime, asa ca ai putea la fel de bine sa profiti de asta pentru tot restul zilei. Te poti astepta sa obtii o rasplata extraordinara ca urmare a eforturilor suplimentare pe care le-ai depus.

CAPRICORN

Nu doar regalitatea este cea care ajunge sa traiasca fericita pentru totdeauna in basme. Ai si tu acest drept. Conditiile sunt propice pentru a atrage o persoana speciala in viata ta. Nu este nevoie sa te bazezi pe sfatul unui „expert" pentru a atrage un suflet pereche. Sunt propriile tale calitati unice care o vor chema pe cea potrivita.

VĂRSĂTOR

In timp ce s-ar putea sa simti nevoia sa pleci undeva pentru a te relaxa, incearca sa-ti pui o manusa de cuptor. Pregatirea unei mese sau efectuarea altor treburi domestice te va ajuta sa te indepartezi de probleme. Daca nu esti genul casnic, schimba manusa cu niste ochelari de citit si ingropa-te in munca ta. Aceste tensiuni pe frontul intern vor trece destul de repede.

PEȘTI

Astazi poti simti ca ai nevoie sa pleci undeva departe. Se pare ca este singura modalitate de a te elibera de muntele de obligatii profesionale si sociale care se aduna. Roaga pe altcineva sa te ajute sau pur si simplu fa doar ceea ce poti. Nu ai fi primul care spune nu. Ai dreptul la o perioada de nefunctionare.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
350 locuitori

Chiţcanii Noi este un sat din cadrul comunei Chiţcanii Vechi, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 19 km de oraşul Teleneşti şi la 88 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 350 de oameni. Satul Chiţcanii Noi a fost înființat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.