02 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1718
02 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1718

Horoscopul pentru 3 ianuarie 2022

BERBEC

Ar putea fi greu sa te simti conectat cu cineva astazi. Probabil e mai bine sa stai singur. Daca te simti trist sau deprimat, este mai bine sa lucrezi cu aceste sentimente pe cont propriu. Alti oameni nu sunt capabili sa fie prea simpatici cu situatia ta. Este mai bine sa te concentrezi pe munca ta ca sa-ti pui ideile in aplicare.

TAUR

Ar trebui sa-ti poti evalua astazi emotiile dintr-o perspectiva detasata. Utilizeaza aceasta ocazie pentru a lua masuri bazate pe ceea ce descoperi. Asigura-te ca actiunile tale se bazeaza pe caracterul practic si ca nu actionezi ca raspuns la manevrele rapide ale altora. Vei fi uimit de lucrurile incredibile care se dezvolta.

GEMENI

Gandurile tale pot suna ca un stup astazi. Asta e bine. Exista multe informatii care trebuie procesate acum. Te-ai gandit sa cumperi niste echipamente electronice sau aparate mici pentru casa ta? Acum este un moment minunat sa faci niste cercetari asupra acestui proiect inainte de a investi in el. Concentreaza-te astazi pentru a aduna informatii.

RAC

Cand te confruntti cu zece intrari pe un meniu, ar putea fi dificil sa alegi doar una. Ordoneaza doua sau mai multe optiuni. Nu lasa indecizia sa te impiedice si in acelasi timp, incearca sa nu o vezi ca pe ceva negativ. Cheia pentru ziua de azi este de a merge cu fluxul. Extinde-ti visele asa cum doresti. Distreaza-te si fii dispus sa-ti asumi intreaga responsabilitate pentru actiunile tale.

LEU

Acorda-le celor dragi atentia de care au nevoie astazi. Nu lasa alta zi sa treaca fara sa le spui ca ii iubesti. Viata este scurta si devine mai scurta cu fiecare zi care trece. Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa te confrunti cu o problema serioasa care trebuie abordata. Esti responsabil pentru sentimentele tale. Nu incerca sa te victimizezi deoarece risti sa simti mai multa durere si resentimente mai tarziu.

FECIOARĂ

Astazi este ca si cum ai juca un joc pe terenul tau de acasa. Ai fanii care te sustin si iti cunosti teritoriul. Profita de lucrurile mici pe care le faci. Exista o forta dramatica la locul de munca care este neregulata, dar extrem de puternica, atata timp cat iti mentii controlul. Ramai concentrat pe obiectivele tale. Adevarata fericire este doar un mic pas.

BALANȚĂ

S-ar putea sa simti ca ai venit astazi in lumina. O greutate a fost ridicata, dar exista inca o mare parte a dramei emotionale care trebuie sa functioneze singura. Mergi la o plimbare sau fa jogging in aceasta dupa-amiaza si lucreaza la cresterea capacitatii pulmonare. Ridica-ti ritmul cardiac si simte-ti puterea sangelui. Cu cat esti mai activ, cu atat mai mult iti vei putea analiza situatia.

SCORPION

Traiectoria zilei de ieri se poate confrunta cu probleme astazi. Acest conflict ar putea crea tensiuni care vor fi greu de rezolvat. Emotiile te pot insela, asa ca nu incerca sa te retragi de la curs. Incerca sa iti pastrezi sentimentele intemeiate pentru a trece peste.

SĂGETĂTOR

Problemele se pot deveni mai grele decat ti-ar placea azi. Treaba ta este de a infuza niste lejeritate si umor in situatia data. Adaptabilitatea ta va fi pusa la incercare, pe masura ce alti oameni raman statornici in opiniile lor. Fii constient de modul in care iti utilizezi cuvintele. Alti oameni, in special superiorii sau batranii, pot fi jigniti de observatiile aduse.

CAPRICORN

Astazi ar putea fi o zi dificila pentru tine. In mod instinctiv, vei dori sa scapi de aceasta situatie si sa iti explorezi orizonturile, dar ceva te va impiedica. Ai grija de facturile de pe birou si fa-ti ordine in dormitor. Curatarea spatiului fizic din jurul tau te va ajuta sa iti eliberezi spatiul mental. Vei fi liber si destul de energic.

VĂRSĂTOR

Astazi te-ai simti deosebit de creativ si inspirat din punct de vedere intelectual. Ai putea discuta despre ideile tale cu altii. Procesul de comunicare ar putea sa deschida noi usi in mintea ta si sa duca la unele viziuni fascinante cu privire la ceea ce urmaresti. Uneori, in cursul conversatiilor, nu fi surprins daca descoperi ca unul dintre prietenii tai are nevoie de o anumita sustinere.

PEȘTI

Astazi iti poate fi destul de greu. Se pare ca tot ceea ce faci nu se potriveste cu nimic? Incerci sa fii cineva pe care nu il placi? Daca lucrurile nu par sa functioneze, nu forta problema. Este mai bine sa astepti un moment cand te simti mai increzator in cine esti si unde te duci. Intre timp, bea un ceai si relaxeaza-te. Eliberarea stresului poate rezerva o anumita energie pentru a face alte lucruri.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
1289 locuitori

Novosiolovca este un sat şi comună din raionul Taraclia. Novosiolovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Taraclia și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1289 de oameni. Satul Novosiolovca a fost întemeiat în anul 1964.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.