29 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3684
Horoscopul pentru 30 decembrie 2021
29 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3684

Horoscopul pentru 30 decembrie 2021

BERBEC

Fii astazi vedeta propriului tau film si fii mandru de rolul pe care il joci. S-ar putea sa te trezesti ca adopti multe personaje diferite, in functie de starea ta de spirit din momentul respectiv. Exista o stralucire speciala in zambetul tau astazi pe care ar trebui sa o impartasesti deschis cu ceilalti. Nu te simti grabit sa ajungi nicaieri. Ai ajuns deja.

TAUR

Ia o pauza de la rutina zilnica si fa altceva astazi. Lumea se va intoarce cu tine pentru o zi, asa ca nu ezita sa te dezactivezi pentru un timp. Aminteste-ti ca orice cale pe care decizi sa o iei este calea cea buna. Regretul este o emotie inutila asa ca nici macar sa nu te deranja cu el. Bucura-te de ziua de azi si de toate micile bucurii pe care le are de oferit.

GEMENI

Lucrurile vor merge bine astazi, si ar trebui sa gasesti multa placere in confortul celorlalti. S-ar putea sa descoperi ca exista un aer de fantezie despre ziua de azi care face ca emotiile tale sa-ti piarda notiunea timpului si spatiului. Nu te obosi sa te conectezi la realitate daca nu trebuie. Mergi la un muzeu de arta sau participa la un spectacol de dans. Vezi un film si mergi la restaurantul preferat.

RAC

Nu incerca sa gasesti vreun raspuns astazi, pentru ca probabil vei ajunge sa te simti mai frustrat decat atunci cand ai inceput. Cu cat incerci mai putin sa-ti fortezi vointa asupra celorlalti, cu atat mai mult vei descoperi ca lucrurile merg automat in felul tau. Astazi nu este vorba de a gasi solutii la probleme ci despre felul in care te bucuri de ceea ce ai invatat si ai realizat deja. Pastreaza lucrurile usoare.

LEU

Lasa partea ta copilareasca sa iasa la joaca astazi. Visele tale sunt in pline forta, asa ca lasa-le sa conduca. Bucura-te de conversatii usoare cu prietenii despre cele mai recente filme si site-uri preferate. Aceasta este o zi buna pentru a iti imbunatati aspectul general. Ai un ochi mult mai format pentru frumusetea fizica intr-o zi ca astazi.

FECIOARĂ

Fa o pauza de pe poteca pe care te afli si iesi de pe drumurile batute de altii. Astazi este o zi potrivita pentru a merge mai departe cu idei si vise, mai degraba decat cu angajamente si raspunsuri. Orice ai face, distreaza-te si iesi pentru a te bucura de aer curat cu o activitate in aer liber. Nu poti da gres cand esti alaturi de prieteni si vorbesti despre cele mai recente evenimente din viata ta.

BALANȚĂ

S-ar putea sa-ti fie greu sa iei o abordare realista a emotiilor tale astazi. O problema sensibila este susceptibila sa te atraga in asa fel incat sa te faca sa simti ca esti departe de modul in care doresti sa relationezi cu ceilalti. Ai putea dori sa lasi pe altcineva sa preia conducerea pentru o data si sa lasi stabilitatea sa se formeze inainte de a lua urmatoarea decizie.

SCORPION

Indoieste-te de validitatea a tot ceea ce te afli in conflict astazi. S-ar putea sa descoperi ca oamenii actioneaza pe baza unor informatii incomplete si ca te acuza in mod fals de ceva ce nu ai spus sau facut. Lucrati pentru a aduce armonie in situatie, scotand adevarul pe masa si ajutand motivatiile reale sa devina cunoscute. Cuvintele pot fi incarcate cu emotii puternice, asa ca fii bland cu actiunile tale.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa simti ca ceva s-a pus brusc in miscare astazi, si ai gasit piesa lipsa dintr-un puzzle la care ai lucrat de ceva vreme. Raspunsurile pot fi subtile, dar exista. Fantezia si o atitudine jucausa te vor conduce catre ele fara efort. Raspandeste-ti ideile in lume astazi si adopta o atitudine care ii incurajeaza si pe altii sa se alature viselor tale.

CAPRICORN

Lucrurile pot parea putin suprarealiste pentru tine astazi, asa ca nu lua discutiile altora prea in serios. Astazi este o zi pentru a lua legatura cu cineva de care nu ai mai auzit de mult, asa ca ridica telefonul. Este o zi buna pentru a va impartasi visele cu altii, in ciuda a cat de exagerat pot suna. Altii s-ar putea sa te priveasca de parca ai avea trei capete, dar atata timp cat esti sincer cu tine insuti, nu ai niciun motiv sa fii timid.

VĂRSĂTOR

Astazi este o zi grozava pentru tine si ar trebui sa te bucuri de o multime de conversatii jucause cu ceilalti. Este posibil ca fantezia sa joace un rol important in evenimentele zilei si s-ar putea sa te trezesti visand cu ochii deschisi in timp ce mergi pe strada. Nu te deranja cu realitatea azi daca nu trebuie. Este mult mai bine sa pastrezi tonul usor si jucaus.

PEȘTI

S-ar putea sa existe un element destul de confuz in ziua de azi pentru tine, in care te simti tentat sa actionezi, dar nu toate piesele par sa fie la locul lor. Ar putea fi greu sa iei o decizie cu privire la lucruri, deoarece faptele par a fi destul de intunecate. Mai bine iti petreci aceasta zi bucurandu-te de prietenii tai sau de hobby-ul tau preferat, decat sa incerci sa iei decizii sau angajamente majore de viata.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1866
Populația:
30 locuitori

Marian este un sat din cadrul comunei Hîrtop din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Grigoriopol și la 54 km de Chișinău. Populaţia satului Marian alcătuia 30 de oameni în anul 2008. Satul Marian a fost menționat documentar în anul 1866.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.