14 februarie 2013, 09:34 Caleidoscop views 6692
14 februarie 2013, 09:34 Caleidoscop views 6692

Horoscopul pentru 14 februarie 2013

VĂRSĂTOR: Dimineaţă încasaţi o sumă considerabilă de pe urma unei afaceri, dar nu este tocmai bine să faceţi investiţii. Evitaţi călătoriile de lungă durată.

PEŞTI: Deşi programul este încărcat, aveţi suficientă energie pentru a face faţă tuturor problemelor. Găsiţi ambiţia să mergeţi pînă la capăt, indiferent de obstacole.

BERBEC: Aveţi posibilitatea să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale, care vă poate schimba viaţa. Cineva apropiat vă oferă un cadou de care vă bucuraţi.

TAUR: Doriţi să faceţi o schimbare sau să începeţi ceva nou. Traversaţi o perioadă dificilă. Nu staţi prea bine cu banii, dar vă sfătuim să nu vă faceţi griji.

GEMENI: O rudă mai în vîrstă reuşeşte să vă tempereze dorinţa de a obţine venituri riscante. Vă sfătuim să nu vă sacrificaţi timpul liber pentru a obţine mai multe venituri.

RAC: Este posibil să începeţi o nouă etapă în viaţa socială şi pe plan sentimental. Sînt favorizate întîlnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubită şi călătoriile.

LEU: Nu este o zi favorabilă investiţiilor. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile. Nu căutaţi să obţineţi sume necuvenite, pentru că riscaţi să aveţi necazuri.

FECIOARĂ: Vă aflaţi într-o perioadă favorabilă contactelor sociale şi relaţiilor sentimentale. După-amiază survin schimbări de program din cauza invitaţiei la o petrecere.

BALANŢĂ: Dimineaţă sînteţi decis să rezolvaţi o problemă de familie, pe care aţi tot amînat-o. Aveţi sentimentul că nu vă mai ajunge timp, dar reuşiţi să terminaţi tot ce v-aţi propus.

SCORPION: Sînteţi hotărît să începeţi ceva nou. Este o zi favorabilă activităţilor intelectuale şi aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. S-ar putea să vă remarce o persoană de sex opus.

SĂGETĂTOR: Pot avea loc schimbări benefice pe plan sentimental. Sînteţi comunicativ şi aveţi ocazia să vă împrieteniţi cu o persoană deosebită. Nu este exclus ca această relaţie să ducă la o căsătorie.

CAPRICORN: Dimineaţă vă simţiţi obosit, chiar epuizat. Evitaţi deciziile importante şi activităţile ce necesită un efort deosebit.


Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
57 locuitori

Buneţi este un sat din cadrul comunei Tohatin, municipiul Chișinău. Satul are o suprafaţă de circa 0.64 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.70 km. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 57 de oameni. Satul Buneți a fost înființat în anul 1901.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.