12 februarie 2013, 09:38 Caleidoscop views 7864
12 februarie 2013, 09:38 Caleidoscop views 7864

Horoscopul pentru 12 februarie 2013

VĂRSĂTOR: Aveţi ocazia să obţineţi cîştiguri financiare nesperate şi să vă afirmaţi în societate. Relaţiile cu partenerul sînt excelente, ceea ce vă întăreşte moralul. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

PEŞTI: În partea a doua a zilei, plecaţi într-o călătorie neplanificată. Pare sa fie o deplasare în interes personal, care va reprezinta începutul unei ascensiuni în activitatea profesională.

BERBEC: Demaraţi o afacere care vă aduce în scurt timp avantaje materiale consistente. După-amiază, o cunoştinţă vă propune o colaborare pe termen lung. Deşi pare tentantă, analizaţi-o cu mare atenţie.

TAUR: Dimineaţă aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social, în urma unei activităţi caritabile pe care o promovaţi cu succes. Aveţi grijă să vă exprimaţi cît mai clar, pentru a nu fi înţeles greşit.

GEMENI: Activitatea intelectuală vă este perturbată de mici probleme în relaţiile parteneriale. Dacă reuşiţi să vă concentraţi suficient, puteţi obţine cîştiguri financiare.

RAC: Capacitatea de comunicare vă ajută să stabiliţi noi relaţii de parteneriat. Încep să apară rezultatele financiare ale muncii depuse în ultima vreme. Pentru deciziile importante, ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă.

LEU: Aveţi un randament bun şi puteţi să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. S-ar putea să întîmpinaţi mici dificultăţi pe plan financiar. Vă puteţi baza pe sprijinul unei persoane mai în vîrstă.

FECIOARĂ: Reuşitele în afaceri din ultima perioadă vă determină să vă gîndiţi la o investiţie pe termen lung. Partenerul de viaţă şi un bărbat mai în vîrstă din familie vă susţin. Evitaţi speculaţiile.

BALANŢĂ: Sînteţi într-o formă intelectuală excelentă şi reuşiţi să le oferiţi sfaturi utile prietenilor. Aveţi grijă să nu faceţi promisiuni pe care nu sînteţi sigur că le veţi putea respecta.

SCORPION: Ar fi bine să vă ocupaţi mai mult de problemele casei, pe care le-aţi cam neglijat. Dacă vă implicaţi într-o afacere care presupune riscuri financiare, vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

SĂGETĂTOR: După-amiază, o rudă vă propune să vă asociaţi într-o afacere prosperă. Vă sfătuim să acceptaţi propunerea, pentru că puteţi obţine beneficii importante din această afacere.

CAPRICORN: Vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi şi reuşiţi să rezolvaţi unele probleme ale casei. Claritatea în gîndire vă ajută să le daţi sugestii excelente celor care vă solicită sfaturi.

 

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
1068 locuitori

Ciumai este un sat din cadrul comunei Vinogradovca, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Taraclia și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1068 de oameni. Satul Ciumai a fost atestat documentar în anul 1807.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.