09 iulie 2021, 17:15 Caleidoscop views 2841
Ia-ți familia și vino la concert: „DAAC-Hermes” organizează un festival de excepție
09 iulie 2021, 17:15 Caleidoscop views 2841

Ia-ți familia și vino la concert: „DAAC-Hermes” organizează un festival de excepție

Pe 17 iulie, 2021, începînd cu ora 14:00, Orheiul Vechi va găzdui festivalul de muzică acustică „Miorița Verde Fest”, un eveniment important pentru cei care iubesc muzica acustică live, natura, comunicarea, folclorul, tradițiile populare și pentru care nu este indiferentă soarta perlei Moldovei - rezervația naturală și culturală „Orheiul Vechi”.

În cadrul evenimentului, veți avea posibilitatea să gustați și să cumpărați vinuri NOVAK WINERY, produse din soiuri de struguri moldovenești, ceaiuri naturale de la DOMnMORARU, productia BANANA ART și multe altele.

Cei care vor încinge atmosfera vor fi Roman Iagupov, TRIGON, Lidia Isac, Mark Oselschi Jazz Trio, Cristina Scarlat, Stela Botez (Fata cu cobza), Kwathula & Bolamba Lokole (Art Labirint), Manjul & Petr Petcovici (Gagauz Eri, Moldova), Diana Matvei & Dmitrii Toma, DJ Android, Denis Ryshkovoy.

Partenerul general al Festivalului este compania „DAAC-Hermes S.A.”, primul importator din Moldova, care a început să vândă oficial mașini electrice și plug-in hybrid. În cadrul evenimentului se planifică expoziția automobilelor electrice si hybrid a brandurile auto: Jaguar, Volvo, Mazda și Renault.

Partenerul festivalului este complexul turistic „Vila Etnica”, pe teritoriul căruia va avea loc Festivalul.

Organizatorii vor să atragă atenția asupra problemelor de mediu ale acestui minunat loc, nevoia de a proteja râul, aerul, terenul celei mai faimoase rezervații naturale din Moldova.

Numărul de oaspeți este limitat, nu mai mult de 150 de persoane, pentru a respecta standardele sanitare în timpul pandemii.

 

Cuvinte cheie:

concert , DAAC Hermes

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910-1918
Populația:
422 locuitori

Balanul Nou este un sat din cadrul oraşului Rîşcani, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Rîșcani și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 422 de locuitori. Satul Balanul Nou a fost întemeiat în anii 1910 - 1918.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.