31 ianuarie 2013, 09:32 Caleidoscop views 6642
31 ianuarie 2013, 09:32 Caleidoscop views 6642

Horoscopul pentru 31 ianuarie 2013

VĂRSĂTOR: Dacă plecaţi într-o călătorie, puteţi să fiţi optimist pentru că totul va fi după cum aţi planificat. Relaţiile cu prietenii sînt foarte bune, dar ascultaţi şi părerile celor din jur.

PEŞTI: Este posibil să aveţi probleme la serviciu, dacă nu respectaţi indicaţiile şefilor. Amînaţi tranzacţiile financiare şi deciziile importante în afaceri.

BERBEC: Un prieten vă ajută să clarificaţi o neînţelegere cu persoana iubită. Aveţi răbdare pentru că totul va reveni la normal. Nu ignoraţi sfaturile celor din jur, doar din dorinţa de a vă demonstra independenţa.

TAUR: Aveţi multe de făcut, atît acasă, cît şi la serviciu. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere în faţa prietenilor şi a partenerului de viaţă. Gîndiţi-vă de două ori înainte să spuneţi ceva.

GEMENI: Sînteţi plin de energie şi reuşiţi să duceţi la bun sfîrşit o lucrare mai veche. Nu vă grăbiţi să refuzaţi o propunere de colaborare. Vă sfătuim să vă consultaţi cu o persoană experimentată.

RAC: Vă cam lipseşte entuziasmul, lucru care ar putea să vă creeze neplăceri şi în familie. Încercaţi să-i înţelegeţi pe oamenii apropiaţi, mai ales cînd vă cer sfaturi.

LEU: Sînteţi nemulţumit de atitudinea celor din jur şi riscaţi să deveniţi impulsiv. După-amiază, s-ar putea să primiţi o sumă importantă de la o rudă apropiată. Nu luaţi decizii în pripă.

FECIOARĂ: Vă enervaţi la serviciu, pentru că nu reuşiţi să încheiaţi treburile la timp. Nu ezitaţi să apelaţi la ajutorul colegilor. Ar fi bine să arătaţi persoanei iubite mai multă afectivitate.

BALANŢĂ: Problemele importante trebuie rezolvate dimineaţa, cînd aveţi mai multă energie. În a doua parte a zilei, încercaţi să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

SCORPION: Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante pe plan sentimental. Dimineaţa, faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă atrage atenţia din prima clipă. Nu neglijaţi sfaturile unui prieten.

SĂGETĂTOR: S-ar putea să fiţi nemulţumit de atmosfera creată la locul de muncă. Evitaţi speculaţiile şi nu vă angajaţi în discuţii aprinse. Dorinţa de independenţă vă poate îndepărta de prieteni.

CAPRICORN: Dacă apar neînţelegeri cu persoana iubită, încercaţi să le clarificaţi. Dupa-amiază, aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru a rezolva probleme de afaceri.

Sursa: publika.md

 

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1651
Populația:
2834 locuitori

Cîrnăţeni este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Cîrnăţeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Căușeni și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2834 de oameni. Satul Cîrnăţeni a fost menționat documentar în anul 1651.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.