30 ianuarie 2013, 09:34 Caleidoscop views 9099
30 ianuarie 2013, 09:34 Caleidoscop views 9099

Horoscopul pentru 30 ianuarie 2013

VĂRSĂTOR: Este posibil să aveţi probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simţiţi în largul dumneavoastră la o petrecere. Încercaţi să vă păstraţi echilibrul şi să nu exageraţi.

PEŞTI: S-ar putea să vă certaţi cu persoana iubită pentru că vreţi să renunţaţi la o excursie. Se pare că astăzi nu aveţi succes nici în afaceri. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul.

BERBEC: Sînteţi nemulţumit din cauza unor schimbări neaşteptate la locul de muncă. Evitaţi certurile pentru că nu aveţi nimic de cîştigat.

TAUR: Pentru că vă implicaţi în prea multe activităţi, s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că neglijaţi familia. Vă sfătuim să aveţi grijă de sănătate.

GEMENI: Astăzi puteţi avea succes în tot ce faceţi. Ţineţi cont de părerile unui prieten apropiat. Relaţiile sentimentale sînt foarte bune.

RAC: După-amiază, s-ar putea să aveţi o neînţelegere cu partenerul de viaţă din cauza problemelor financiare. Vă sfătuim să vă controlaţi nervii. Situaţia se va limpezi repede.

LEU: Plecaţi într-o călătorie în interes familial, care s-ar putea să nu decurgă aşa cum aţi dorit. Nu-i reproşaţi nimic partenerului de viaţă. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul.

FECIOARĂ:  În prima parte a zilei sînteţi irascibil din cauza problemelor de serviciu. Dupa-amiază vă simţiţi bine împreună cu prietenii care vă vizitează. S-ar putea să planificaţi o excursie.

BALANŢĂ:  Este posibil să aveţi de ales între stresul unei afaceri noi, împreună cu un prieten, şi siguranţa locului de muncă. Vă recomandăm să nu vă grăbiţi.

SCORPION: Sînteţi nervos pentru că partenerul de viaţă a cheltuit prea mult. Puteţi să evitaţi o ceartă cu persoana iubită dacă renunţaţi să mai fiţi încăpăţînat.

SĂGETĂTOR: Vă pune pe gînduri o veste neplăcută, legată de relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să fiţi prudent, indiferent ce se întîmplă.

CAPRICORN: Aflaţi că trebuie să plecaţi într-o delegaţie. Partenerul de viaţă este foarte nemulţumit pentru că spera să fiţi împreună. Păstraţi-vă calmul.

Sursa: publika.md

 

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1656
Populația:
15395 locuitori

Durleşti este un oraş din municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 4 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 15395 de oameni. Orașul Durlești a fost menționat documentar în anul 1656.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.