25 ianuarie 2013, 09:47 Caleidoscop views 7027
25 ianuarie 2013, 09:47 Caleidoscop views 7027

Horoscopul pentru 25 ianuarie 2013

VĂRSĂTOR: Vă simţiţi foarte bine la o întîlnire cu prietenii, unde vă faceţi remarcat prin talentul de orator. Relaţiile cu persoana iubită sînt  foarte bune, iar pe plan financiar nu aveţi niciun fel de probleme.

PEŞTI: Sînt eţi preocupat de afaceri şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Din acelaşi motiv, în partea a doua a zilei, refuzaţi să mergeţi într-o vizită la prieteni.

BERBEC: Este posibil să apară probleme pe plan sentimental. Neînţelegerile dispar după o discuţie sinceră cu persoana iubită. Sfaturile unei persoane cu experienţă vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară.

TAUR: Sînt eţi nervos din cauza unei veşti neplăcute de la persoana iubită. Dacă nu vă stăpîniţi impulsivitatea, puteţi declanşa discuţii aprinse cu cei din jur.

GEMENI: Nu sînt eţi prea comunicativ şi ar fi bine să amînaţi întîlnirile de afaceri sau de natură sentimentală. Vă sfătuim să evitaţi activităţile care necesită luciditate şi putere de concentrare.

RAC: Doriţi să plecaţi într-o călătorie de afaceri, dar partenerul de viaţă nu este de acord. S-ar putea ca atmosfera din cămin să devină tensionată. Vă puteţi baza pe sfaturile unei rude mai în vîrstă.

LEU: Aveţi dificultăţi de concentrare, care vă reduc randamentul la locul de muncă. Cu toate acestea, reuşiţi să contribuiţi la dezamorsarea unei situaţii conflictuale dintre colegii de serviciu.

FECIOARĂ: Începeţi ziua plin de entuziasm şi vă simţiţi în stare să porniţi o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă căreia nu i-aţi acordat atenţia cuvenită.

BALANŢĂ: Nu este momentul să vă asumaţi rolul de mediator într-un conflict. În cazul în care acordaţi mai multă atenţie problemelor partenerului de viaţă, puteţi evita o neînţelegere în familie, pe tema cheltuielilor.

SCORPION: Nu aveţi energie nici pentru a finaliza ceea ce aţi început. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul, pentru că astăzi sînt eţi predispus la o stare de tensiune nervoasă.

SĂGETĂTOR: Nu vă faceţi un plan strict pentru azi. Survin numeroase evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbaţi programul. Partenerul de viaţă este nemulţumit.

CAPRICORN: În prima parte a zilei, nervozitatea vă poate pune în situaţii delicate faţă de prieteni şi de familie. Îniţiativele dumneavoastră nu sînt  văzute cu ochi buni astăzi. Nu are rost să insistaţi.

 

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
251 locuitori

Mihăilenii Noi este un sat din cadrul comunei Vasileuţi, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Rîșcani și la 186 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 251 de locuitori. Satul Mihăilenii Noi a fost înființat în anul 1920.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.