19 ianuarie 2013, 11:50 Caleidoscop views 8931
19 ianuarie 2013, 11:50 Caleidoscop views 8931

Moldovenii din Canada vor beneficia de servicii consulare la Montreal şi Toronto

Moldovenii din Canada vor beneficia la finele lunii curente de servicii consulare în două oraşe. În conformitate cu programul ”Ambasada vine mai aproape de tine”, Secţia Consulară a Ambasadei Republicii Moldova în SUA anunţă despre deplasarea funcţionarului consular al ambasadei în Canada, oraşul Montreal şi Toronto, pentru a acorda servicii consulare cetăţenilor moldoveni din regiune, informează moldova.org.

Astfel, la data de 25 ianuarie 2013, serviciile vor fi acordate la sediul Consulatului Onorific al Republicii Moldova din Toronto la adresa: 48 Lesmill Road, Toronto, Ontario, M3B 2TS, Canada.

La data de 1 februarie 2013, serviciile vor fi acordate la următoarea adresă: 6767 Chemin de la Côte-des-Neiges, Montreal, QC H3S 2T6, între orele 9.00am – 5.00pm.

Totodată, ambasada R.Moldova în SUA precizează că cetăţenii din Canada trebuie să fie înscrişi prealabil în listă. Pentru aceasta e necesar să transmită din timp un e-mail la adresa nicolae.popa@mfa.md care să conţină numele, oraşul, datele de contact (telefon şi e-mail), serviciul consular concret solicitat şi ora preferată.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
672 locuitori

Slobozia-Rașcov este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Camenca și la 130 km de Chișinău. Populaţia satului Slobozia-Rașcov alcătuia 672 de oameni în anul 2012. Satul Slobozia-Rașcov a fost înființat în secolul XVIII.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.