18 ianuarie 2013, 10:01 Caleidoscop views 7828
18 ianuarie 2013, 10:01 Caleidoscop views 7828

Horoscopul pentru 18 ianuarie 2013

CAPRICORN: Aveţi idei originale ce se pot materializa în scurt timp. Puteţi face planuri de viitor, dar vă sfătuim să aveţi răbdare. După-amiază, vă pregătiţi pentru o călătorie lungă împreună cu partenerul de viaţă.

VĂRSĂTOR: S-ar putea să vi se ofere un nou loc de muncă sau să fiţi promovat. Asta înseamnă mai multe responsabilităţi, dar şi câştiguri mai mari. Dacă aveţi nevoie de un sfat, vorbiţi cu o rudă cu experienţă.

PEŞTI: După-amiază vă surâde norocul. Un fost coleg vă propune o colaborare pe termen lung, din care puteţi câştiga bine. Partenerul de viaţă vă reproşează că nu vă ocupaţi îndeajuns de cei tineri din familie.

BERBEC: La serviciu sînteţi încăpăţânat şi colaboraţi greu cu cei din jur. Fiţi mai flexibil. După-amiază, s-ar putea să suferiţi o dezamăgire sentimentală. Vă recomandăm să acceptaţi ajutorul prietenilor.

TAUR: Astăzi, aţi putea primi o sumă importantă de la o femeie mai în vârstă. Partenerul de viaţă nu este de acord să cumpăraţi un obiect de valoare. Ca să evitaţi un scandal, nu luaţi decizii la nervi.

GEMENI: Fiţi prudent şi nu începeţi discuţii în contradictoriu cu cei din jur. Dorinţa de independenţă pe care o manifestaţi faţă de prieteni ar putea să vă afecteze relaţiile parteneriale.

RAC:  S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie. Prietenii vă apreciază pentru că-i ajutaţi la nevoie. Partenerul de viaţă vă susţine. Nu neglijaţi odihna.

LEU: Acordaţi mai mult timp activităţilor casnice. Puteţi să vă ocupaţi de reparaţii, reamenajări. Încercaţi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o rudă care încearcă să-şi impună ideile.

FECIOARĂ: Sînteţi mai emotiv decât de obicei şi vă este greu să vă exprimaţi în mod deschis. Nu refuzaţi comunicarea. Ar fi bine să vă temperaţi orgoliul în relaţiile cu prietenii pentru că riscaţi să vă treziţi singur.

BALANŢĂ: Aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Chiar dacă situaţia cu banii nu este prea bună, încercaţi să găsiţi o cale de mijloc. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile.

SCORPION: Un bărbat mai în vârstă vă ajută cu sfaturi şi reuşiţi să aplanaţi un conflict în familie. Nu încercaţi să rezolvaţi singur toate problemele. Astăzi nu vă puteţi concentra prea bine.

SĂGETĂTOR: Dimineaţa, sînteţi indispus şi comunicaţi mai greu cu cei din jur. Spre seară, s-ar putea să fiţi invitat la o petrecere, unde faceţi cunoştinţă cu o persoană care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră.

 

Sursa: publika.md

 

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
1479 locuitori

Rotunda este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Rotunda și Hlinaia Mică. Satul Rotunda este situat la o distanţă de 15 km de orașul Edineț, la 24 km de stația de cale ferată Brătușeni și la 215 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1479 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Rotunda datează din anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.