10 ianuarie 2013, 09:30 Caleidoscop views 7666
10 ianuarie 2013, 09:30 Caleidoscop views 7666

Horoscopul pentru 10 ianuarie 2013

CAPRICORN: Dacă nu vă odihniţi mai mult, s-ar putea să aveţi probleme de sănătate. O discuţie în contradictoriu vă pune pe gînduri. Vă sfătuim să fiţi calm şi prudent ca să evitaţi un scandal.

VĂRSĂTOR: Aveţi tendinţa să vă supraestimaţi puterile. Nu fiţi încăpăţînat şi nu forţaţi lucrurile! Dacă nu vă temperaţi orgoliul, riscaţi să vă certaţi cu prietenii şi cu familia.

PEŞTI: Dimineaţă primiţi o sumă mare de bani şi vă faceţi planuri îndrăzneţe. Vă sfătuim să nu vă pripiţi. Ar fi bine să discutaţi cu partenerul de viaţă. Astăzi vă completaţi foarte bine.

BERBEC: Dimineaţă este posibil să fiţi apatic şi să nu vă puteţi concentra. Vă sfătuim să nu vă asumaţi niciun risc în afaceri. Dacă aveţi ocazia să mergeţi într-o vizită, nu staţi pe gînduri!

TAUR: Starea de confuzie vă poate afecta relaţiile pe plan social şi situaţia financiară. Vă sfătuim să nu vă implicaţi în afaceri, chiar dacă vi se pare că puteţi da lovitura.

GEMENI: Un bărbat mai în vîrstă vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să nu hotărîţi nimic fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Relaţiile cu persoana iubită sînt bune.

RAC: Se pare că nu sînteţi în cea mai bună formă fizică şi intelectuală. Vă recomandăm să evitaţi întîlnirile de afaceri şi cu prietenii. Riscaţi fie să pierdeţi bani, fie să vă certaţi cu un prieten bun.

LEU: Sînteţi cu capul în nori. Vă recomandăm să amînaţi întîlnirile de afaceri. Chiar dacă nu aveţi chef de vorbă, vă sfătuim să nu refuzaţi comunicarea cu cei din jur.

FECIOARĂ: Vă treziţi cu moralul la pămînt şi aveţi dificultăţi de concentrare. Este recomandabil să nu începeţi activităţi pe care nu sînteţi sigur că le puteţi finaliza.

BALANŢĂ: În prima parte a zilei sînteţi puţin aerian şi comunicaţi mai greu. Intuiţia nu vă ajută prea mult, aşa că vă sfătuim să acceptaţi ajutorul prietenilor şi al familiei.

SCORPION: Vă merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar să faceţi o declaraţie de dragoste. Nu vă implicaţi în afaceri! Şansele de reuşită sînt reduse.

SĂGETĂTOR: Dimineaţă sînteţi indispus şi nimeni nu vă poate intra în voie. Familia nu este de acord să renunţaţi la o excursie. Vă sfătuim să îi ascultaţi şi pe ceilalţi şi să căutaţi o soluţie de compromis.

 

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1319 locuitori

Ţigăneşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Ţigăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Strășeni și la 47 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1319 oameni. Satul Ţigăneşti a fost menționat documentar în anul 1622.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.