05 ianuarie 2013, 12:25 Caleidoscop views 6765
05 ianuarie 2013, 12:25 Caleidoscop views 6765

Horoscopul pentru 5 ianuarie 2013

Berbec: Sîmbătă se anunţă probleme parteneriale. Stai de vorbă cu partenerul de viaţă, ascultă-i doleanţele şi acordă mai mult timp celor dragi. Reacţiile tale îi uimesc pe cei din jur, de aceea încearca să te controlezi şi să rămîi obiectiv.

Taur: La finalul acestei săptămîni se pare că îţi vei continua munca de la serviciu. Dozează-ţi eforturile, pentru că organsimul tău este obosit şi cu greu se reface. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cît posibil! Foloseşte remedii naturiste, ţine o dietă şi dormi mai mult.

Gemeni: Astrele îţi pregătesc pentru sfîrşitul acestei săptămîni petreceri şi întîlniri agreabile cu prietenii. Persoana iubită sau copiii îţi pot crea ceva neplăceri, dar sînt momente pasagere, pe care le poţi rezolva cu uşurinţă.

Rac: Sîmbătă este recomandabil să stai acasă şi să te ocupi pe îndelete de treburile gospodăreşti şi de cei dragi. Se pot isca din senin discuţii aprinse cu membrii familiei. Emotivitatea este accentuată, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să depăşesti totul cu bine.

Leu: La finalul acestei săptămîni s-ar putea să faci mai multe drumuri scurte la rude sau prieteni. Schimbul de informaţii este important, chiar dacă unele subiecte deocamdată par că nu te privesc. Pe de altă parte ar fi bine să îţi plănuieşti parcurgerea unor forme de instruire personală sau profesională.

Fecioară: Cheltuielile necesare traiului zilnic vor fi tema principală a acestui weekend. Însă există şi varianta să primeşti bani restanţi de la serviciu sau cadouri de la prieteni. Recomandabil este să faci economii şi să îţi achiţi la timp toate facturile, taxele sau ratele la bancă dacă este cazul.

Balanţă: Beneficiezi de multă energie în acest week-end, însă cel mai bine ar fi să îţi canalizezi eforturile şi atenţia mai mult către tine şi treburile tale. Mergi la saună, la o sală de gimnastică, începe o dietă sau propune-ţi cursuri de dezvoltare personală. Stările tale de spirit fluctuează mult, iar ceilalţi poţi fi deranjaţi de asta. Controlează-te şi evită implicarea în treburi care nu te privesc.

Scorpion: Sîmbătă eşti retras şi bine ar fi să rămîi aşa în acest week-end. Sînt momente bune pentru introspecţie, pentru meditaţie şi studierea atentă a celor petrecute în ultimele săptămani. Organismul tău va da semne de oboseală, de aceea odihneşte-te mai mult, evită spaţiile aglomerate şi hrăneşte-te sănătos.

Săgetator: La sfîrşitul acestei săptămîni vei dori compania prietenilor. Sînt momente bune pentru întîlniri, discuţii pe teme diverse, iar multitudinea informaţiilor ce se vor vehicula în jurul tău îţi va fi de folos. Totuşi există şi varianta să te cerţi cu unele persoane, dar cu prudenţă şi discernămînt vei depăşi totul cu bine.

Capricorn: Sîmbătă, ochii şi urechile lumii vor fi aţintite asupra ta. S-ar putea să fii invitat la o întîlnire importantă. Fii atent cum te prezinţi, vorbeşte doar cînd eşti întrebat şi rezumă-te strict la subiectul discutat. Foarte uşor se pot isca neplăceri sau discuţii în contradictoriu.

Vărsător: Week-end-ul acesta este potrivit pentru activităţi culturale. Vizionează o piesă de teatru, un film bun sau ascultă un concert de muzică. Cineva din străinătate îţi poate da veşti neplăcute, dar sînt neplăcute doar la prima vedere. La a doua vedere vei observa că totul are o rezolvare şi unele informaţii nu te privesc pe tine.

Pesti: Sîmbătă, astrele îţi recomandă să te ocupi de achitarea facturilor şi datoriilor de orice fel. Veniturile tale fluctuează destul de mult, de aceea fii prudent şi cheltuieşte strictul necesar.

Sursa: publika.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraş
Prima atestare:
1562
Populația:
8765 locuitori
Logo

Briceni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Briceni. Amplasat în valea formată de rîuleţele Lopatnic şi Vilia, la frontieră cu Ucraina, oraşul Briceni este situat la o distanţă de 230 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 8765 de oameni. Prima atestare a localităţii Briceni datează din anul 1562, la acea dată fiind un mic sătuc cu numele Adicăuţi din ţinutul Hotin, pe care Despot vodă îl dăruia lui Vartic.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.