10 decembrie 2012, 15:54 Caleidoscop views 6260
10 decembrie 2012, 15:54 Caleidoscop views 6260

Skype va oferi oportunitatea de a face schimb de mesaje video

În serviciul de Internet telefonie Skype va apărea posibilitatea de a trimite mesaje video. Utilizatorii vor putea nu numai să comunice în regim video, dar, de asemenea, să-și trimită mesaje video înregistrate anterior.

Abonații serviciului Skype Premium vor avea posibilitatea de a înregistra un număr nelimitat de mesaje video. În acest caz, nu va exista nici o limitare de timp: utilizatorul va putea citi oricînd mesajul, indiferent cînd a fost trimis, scrie Lenta.ru.

Mesajele video vor fi disponibile și pentru proprietarii de conturi gratuite. În acest caz, numărul de mesaje trimise este limitat, iar stocarea va fi doar de 90 de zile.

Cînd această facilitate va fi implementată, deocamdată nu se anunță. Dar  posibilitatea de a trimite mesaje video deja este în serviciul mobil Qik, deținut de Skype.

Cuvinte cheie:

internet

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
240 locuitori

Crasnoe este un sat din cadrul orașului Grigoriopol din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Grigoriopol și la 115 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnoe alcătuia 240 de oameni în anul 2011. Satul Crasnoe a fost înființat în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.