23 noiembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 1909
Horoscopul pentru 23 noiembrie 202
23 noiembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 1909

Horoscopul pentru 23 noiembrie 202

BERBEC

Ţine-te de proiectul pe care l-ai pornit, chiar dacă nu merge întotdeauna atât de repede şi de bine precum ai sperat. Păstrează interesul viu pentru ce ai început, munceşte cu seriozitate, conştient că roadele de la final vor fi răsplata cea mai minunată! Spiritul tău întreprinzător se combină cu o tenacitate maximă şi când îţi doreşti atât de mult rezultatele pentru care tragi tare, ele nu vor întârzia să apară. Tot ce obţii e numai rezultatul muncii tale asidue şi a imensei dorinţe de a reuşi, ca atare nu te opri din vâslit, chiar dacă valurile sunt uneori mari şi îţi mai taie elanul.

TAUR

Vino cu picioarele pe pământ, pentru că trăieşti într-o iluzie! Lucrurile nu sunt aşa cum ţi le imaginezi tu, pentru că ai ridicat foarte sus ştacheta şi ai aşteptări mult prea mari de la o situaţie care evoluează cât se poate de banal. Nu pretinde sau nu spera mai mult decât poţi obţine, deci fii realist când îţi propui un ţel, ca nu cumva să visezi ceva ce nu ai de unde primi. Apar suficiente semnale pe parcurs că lucrurile evoluează într-o direcţie bună, normală, dar nu spre ceva ieşit din comun, aşa cum ai dori tu, deci priveşte sensul în care mergi ca pe direcţia adecvată situaţiei de faţă, dar nu o acoperi în lumini strălucitoare.

GEMENI

Chiar dacă acum, pe moment, ai fi tentat să spui că nimic nu evoluează conform planurilor, continuă în acelaşi mod. Ai încredere în rezultatele finale, în ciuda obstacolelor de pe parcurs, care nu sunt altceva decât o probă de încercare prin care trebuie să demonstrezi că nu te laşi învins cu una cu două. Da, pot fi hopuri enervante, perioade lungi de aşteptare, dar nu contează cât de anevoios e urcuşul, ci doar ceea ce te aşteaptă în vârf. Cât tu crezi cu tărie că eşti pe drumul cel bun, vei primi toate resursele de energie pentru a ajunge la capăt cu brio!

RAC

Nu eşti foarte convins dacă merită să te implici şi tu într-o activitate colectivă despre care cei din jur vorbesc întruna. Ceva îţi spune că nu ai nimic bun de câştigat de aici, ci doar ai ţine cuiva companie. Dacă tu consideri că a face doar act de prezenţă în viaţa altuia este suficient de important, vei participa şi tu cu ceea ce ştii sau poţi, deşi sufletul tău e în cu totul altă direcţie. Te sacrifici, cumva, pentru a-i sta alături acelei persoane care are nevoie de tine acum, o ajuţi cum ştii mai bine, îi ţii companie, dar nu eşti încântat de ceea ce vrea el să obţină. Prefă-te că ţii cu el în totalitate, pentru că de asta are nevoie: de susţinere.

LEU

Te simţi blocat într-o zonă cumva tangentă cu ce se petrece în jurul tău, de parcă lumea nu te înţelege şi te ţine la distanţă de miezul evenimentelor. Nu-i nimic, e pierderea lor, pentru că tu ai avea o viziune diferită asupra lucrurilor şi ar avea numai de câştigat dacă te-ar include şi pe tine în această aventură, ei nu sunt de acord cu ideile tale, poate mult prea moderne sau originale pentru capacitatea lor actuală de înţelegere, şi de aceea preferă să ignore soluţiile tale. Ai răbdare, într-o zi îşi vor da seama că ai dreptate şi atunci mulţi vor merge pe drumul deschis de tine, dar deja vei fi cu mulţi paşi înaintea lor şi nu vei mai avea nevoie să te bage ei pe tine în seamă. Mergi deci pe calea ta!

FECIOARĂ

Eşti obosit şi această stare de epuizare fizică reduce sensibil randamentul la orice activitate. Să nu te mire că apar critici, că ţi se reproşează o oarecare indiferenţă sau neimplicare, dar nimeni nu vede de fapt cât de stresat eşti. Ţi-ai luat prea multe sarcini pe umeri şi eşti copleşit de gravitatea lor. Învaţă să mai refuzi unele misiuni pe care nu le poţi duce acum la îndeplinire, mai spune şi nu la nevoie, pentru că unul eşti şi ai şi aşa destule pe cap. Nu vei găsi cele mai bune soluţii şi nici proiectele la care îţi aduci contribuţia nu înaintează prea repede, pentru că om eşti şi tu şi ai limitele tale fizice.

BALANȚĂ

Primeşte cu mintea şi cu inima deschise sfaturile sau informaţiile pe care ţi le oferă astăzi un coleg, pentru că ştie foarte bine ce spune. A studiat problema care te preocupă pe tine, a trecut şi el prin ceva similar şi a depăşit-o cu bine, deci acum ajunge să te încrezi în totalitate în ceea ce are el de transmis pentru a nu pierde şi tu timpul cu experimente. Aşa e, înveţi din orice provocare, dar dacă acum cineva îţi oferă pe tavă soluţia, de ce să n-o primeşti cu încredere deplină? Se potriveşte perfect situaţiei în care te afli tu şi, dacă ai prelua rapid ideile oferite de acest colaborator, nu ai mai merge pe căi lăturalnice, ci pe cea dreaptă către rezolvarea problemei.

SCORPION

Iubirea nu trebuie să fie pasivă, calmă, în care doar să aştepţi să ţi se ofere ce ai nevoie, ci e un schimb continuu de emoţii, de sentimente, de servicii oferite unul altuia. Implică-te mai mult, şi cel drag oferă multe dar totodată pretinde şi de la tine să oferi mai mult, deci nu fi nici comod, bucurându-te doar de darurile sale, nici egoist, aşteptând să fii doar tu onorat, răsfăţat, luat în seamă. Ceea ce îţi place ţie îi place şi celuilalt, ca atare participă şi tu cu aceleaşi resurse la jocul iubirii. Vei vedea ce efecte fantastice are reciprocitatea, cooperarea, dialogul sincer şi schimbul echitabil de gesturi frumoase. Primeşti – dăruieşti, dar şi invers!

SĂGETĂTOR

Nu poţi face nici un pas mai departe dacă te înconjori de oameni leneşi, trişti, pesimişti, negativişti, ca atare. Dacă vrei ceva de succes, alege-ţi cu exigenţă tovarăşii. Azi ai în jurul tău persoane care te trage mai mult înapoi, care aşteaptă doar să li se dea şi să li se facă, care se arată neputincioşi şi săraci în idei, ca atare de aici trebuie să înceapă reuşita ta: în a-ţi găsi cei mai buni parteneri de muncă. Vei simţi imediat dacă mediul în care intri e pozitiv sau negativ, ca atare nu accepta chiar orice. Degeaba eşti tu plin de elan şi de creativitate dacă ceilalţi spun nu se poate sau nu e bine la tot ce propui, deci te descurci mai bine fără ei!

CAPRICORN

Începi şi tu să te îndoieşti că planul la care munceşti cu sârg are sorţi de izbândă când atâta lume se opune ideilor tale. Nu te lua după orice dispută care se naşte, ci ascultă mai întâi argumentele contra. Unii nu ştiu decât să contrazică, să critice, să pună beţe în roate, fără a oferi soluţii viabile în schimb. Cel care ţi se opune azi cu atâta încăpăţânare nu are o idee mai bună, ci aşa îi place lui să comenteze tot ce aude de la alţii. Dacă ar avea un sfat, ar merita ascultat, dar dacă e doar un refuz şi atât, fără nimic care să-i susţină punctul de vedere, mai bine nu-i dai nicio atenţie.

VĂRSĂTOR

Nu ai încredere în colaboratorii pe care-i ai alături, poate unii chiar îţi dau motive clare de suspiciune şi preferi să-i ţii la distanţă, ca să nu depinzi cumva de intervenţia lor. Presimţi că în anturajul tău s-a infiltrat un fals prieten care priveşte cu invidie şi un dram de răutate ceea ce faci, deci, dacă intuiţia te trage de mânecă, ar fi bine să ţii cont de ea şi să reduci la minimum confidenţele sau dialogul cu un astfel de om. Primeşti suficiente avertismente asupra adevăratului caracter al acelei persoane ca să poţi lua măsuri din timp ca să-l scoţi, încetul cu încetul, din zona ta intimă. Nu ai nevoie de asemenea prieteni!

PEȘTI

Veştile care sosesc de la o oarecare distanţă de casă te îngrijorează, încât ai fi în stare să urci în primul tren ca să ajungi acolo unde se petrec toate aceste evenimente. Nu te poţi linişti cât timp nu vin noi şi noi informaţii de acolo şi îţi pare rău că nu ai soluţii pentru a fi de ajutor celor de acolo, chiar şi prin telefon. Dacă porneşti azi la drum, e posibil să apară tot felul de situaţii neprevăzute ce vor strica plăcerea călătoriei, deci n-ar fi rău să te informezi atent înainte de a pleca! Poate eviţi astfel neplăcerile.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1491
Populația:
2989 locuitori

Sănătăuca este un sat şi comună din raionul Floreşti. Sănătăuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 54 km de orașul Florești și la 153 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2989 de oameni. Satul Sănătăuca a fost menționat documentar în anul 1491.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.