06 decembrie 2012, 10:33 Caleidoscop views 14640
06 decembrie 2012, 10:33 Caleidoscop views 14640

Prognoza clarvăzătorului pentru decembrie

Mulți așteaptă cu nerăbdare previziunile pentru luna decembrie. Majoritatea oamenilor au auzit de data apocaliptică – 21.12.2012. Și majoritatea în adîncul sufletului cred că va fi o zi ca și oricare alta din  milioanele de zile. Anume această încredere nu va permite să se împlinească profețiile teribile, consideră clarvăzătorul Alexandru Litvin, citat de mke.ee.

În decembrie, intuiția noastră se acutizează. Acest fapt face ca luna decembrie să fie benefică pentru planificarea strategică a anului 2013. Încet, zi după zi, faceți planuri lor de viitor, puneți accentul doar pe lucruri  globale, nu insistați asupra detaliilor.

Nu pierdeți vigilențaî în timpul sărbătorilor de iarnă. În cadrul banchetului corporativ, nu vorbiți despre muncă, corporație și regulile ei, dar numai pe teme neutre: vreme, artă, cărți - și nici un fel de politică!

Decembrie este luna cadourilor și anume în acest moment dificil mersul la cumpărături este o adevărată binecuvîntare. Dar ce să cumperi? În această lună ar trebui să te gîndești serios la procurarea unui vehicul, fie terestru fie acvatic. Însă nu se recomandă să cumpărați mașini de culoare roșie, verde sau maro.

În decembrie vremea ne va face o mulțime de surprize neplăcute. Cantitatea de precipitații va fi mai mare ca de obicei. Ninsorile abundente pot provoca numeroase accidente.

În ceea ce privește casa, atrageți o atenție deosebită la conductele de apă și tot felul de supape: chiar și robinetele noi pot crea o mulțime de probleme. În stradă înconjurați sectoarele unde aburii se ridică de la pămînt, aici se pot produce surpări ale solului.

Cuvinte cheie:

apocalips

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1650
Populația:
888 locuitori

Cuzmin este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Camenca și la 160 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 888 de oameni. Satul Cuzmin a fost menționat documentar în anul 1650.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.