17 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 1979
Horoscopul pentru 17 iulie 2020
17 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 1979

Horoscopul pentru 17 iulie 2020

BERBEC

Ai o stare ciudată în faţa unui nou început, de parcă nu-ţi place ceea ce se prefigurează la orizont, şi te ţii cu dinţii de lucrurile pe care le cunoşti deja. Nu prea îşi place noutatea, de aceea preferi să rămâi într-o zonă cu care eşti deja familiarizat, dar va trebui totuşi să accepţi schimbarea din mers. Nu poţi sta permanent blocat într-o singură stare de lucruri, chiar dacă îţi convine de minune stabilitatea, deci fii pregătit şi pentru eventuale căi noi de mers. Şi tu te schimbi în timp, se mai ivesc şi noi direcţii, ca atare fii deschis la nou, chiar dacă cere mult de la tine.

TAUR

Discuţiile cu cei de vârsta ta au un efect mobilizator, pentru că descoperi în jurul tău oameni care gândesc la fel ca tine. Dacă v-aţi uni cu toţii forţele într-o aventură comună, lucrurile ar merge de minune, tocmai pentru că aveţi interese similare şi merită să vâsliţi laolaltă. Eşti un tovarăş excelent de discuţie, mereu pus pe glume, mereu cu o replică potrivită în orice situaţie, iar acest talent în domeniul comunicării te scoate cel mai bine în evidenţă, cu şansa de a-ţi câştiga noi prieteni sau admiratori. Spune ce ai de spus, argumentând logic fiecare idee.

GEMENI

Cineva te împinge într-o direcţie care ţie nu ţi se potriveşte deloc, deci ai grijă încotro te îndrepţi. Poate fi un susţinător fervent, te împinge de la spate şi te încurajează gălăgios şi convingător, dar nu cumva te influenţează într-un sens care numai pe el îl avantajează, nu şi interesele tale? Deschide bine ochii înainte de a continua acest drum, pune serios în balanţă ce ai TU de câştigat din acest efort, pentru că e posibil ca tu să nu obţii ceea ce celălalt promite cu entuziasm. El a simţit slăbiciunea sau sensibilitatea ta şi profită de asta: tu ai putea fi cel cu munca, şi el cu victoria finală. Nu accepta să fii condus în acest fel!

RAC

Azi ai nişte emoţii cu totul aparte în preajma unor persoane care emit energii puternice. Tu devii un fel de antenă a acestor stări, le recepţionezi şi le amplifici şi mai mult, fie bune, fie rele. Eşti sensibil la orice stimul, simţurile tale sunt ascuţite la maxim, şi simţi tot ce se petrece în jurul tău prin intermediul inimii. În interiorul tău sunt catalizate toate aceste emoţii şi transformate în reacţii ale corpului. O veste proastă se traduce printr-o stare de disconfort fizic. O veste excelentă generează o explozie de energie pozitivă. Deci tot ce vine spre tine sub formă de senzaţii se manifestă prin reacţii în funcţie de polaritatea emoţiei: cu plus sau cu minus.

LEU

Cât timp faci totul ca la carte, conform legii, ai toate motivele să aştepţi rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de alţii mai presus de tine se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci încearcă să faci totul cum trebuie, cum ţi se cere şi cum e cinstit. Vei fi foarte mulţumit să obţii ceva pe căi complet legale şi pe forţe proprii, fără a te simţi cu musca pe căciulă în nicio direcţie, cei care fac totul pe căi juste vor fi apreciaţi şi mai ales recompensaţi, ca atare mergi pe drumul cel drept până la roadele meritate!

FECIOARĂ

Se vede că eşti obosit, pentru că practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita câtuşi de puţin. Ai nevoie de somn, de linişte, de odihnă, vrei să stai pe acasă fără să te bată nimeni la cap, dar crezi că ai parte de aşa ceva? Exact când ţi-e lumea mai dragă, apar tot felul de situaţii zgomotoase şi iritante ce te deconectează de la sursa ta de relaxare. Şi azi mai ai de muncit, şi azi mai ai de depus eforturi pentru diverse activităţi de week-end, dar nu crâcneşti. Ţi le asumi cu responsabilitate şi faci tot posibilul să te achiţi cât mai repede de sarcini.

BALANȚĂ

Chiar dacă nu mai este acelaşi ritm alert de înaintare a unui plan către punctul maxim la care visezi, nu înseamnă că nu înaintează lucrurile. Ba da, doar că ceva mai lent decât ai fi dorit tu! Ca atare ai răbdare şi nu grăbi lucrurile, pentru că te afli pe parcursul unui plan care progresează lent, pas cu pas, dar neîntrerupt. Imaginează-ţi că ceea ce se naşte acum sub ochii tăi e precum o rocă ce se şlefuieşte în timp îndelungat, până ajunge la forma perfectă. De ce să sari peste etape când fiecare pas de pe parcurs contează pentru ceea ce construieşti? Răbdare, aşadar, şi continuă construcţia!

SCORPION

Gândul tău zboară deja spre locuri însorite, calde, luminoase, şi, dacă ai ocazia să evadezi din spaţiul în care te afli către un astfel de loc, ai fi cel mai fericit. Dacă nu poţi călători de-adevăratelea, te vei mulţumi şi cu vizite imaginare, citind, de exemplu, sau răsfoind fotografii cu locuri exotice. Poate eşti printre norocoşii care îşi planifică vacanța, şi atenţia ta se îndreaptă spre vară, soare, litoral, mare, peisaje superbe. Pe de altă parte, un proiect început mai demult, care a parcurs etape numeroase şi destul de obositoare, dă semne că se apropie de final şi perspectivele sunt promiţătoare. Abia aştepţi să-i culegi roadele!

SĂGETĂTOR

Cum se face că peste tot dai numai de oameni nervoşi, agitaţi, recalcitranţi, care îşi eliberează nervii exact pe tine? Nu poţi discuta cu astfel de persoane, pentru că apelează de fiecare dată la ton ridicat, la replici severe, la critici şi acuzaţii nefondate, ce tensionează inutil atmosfera. Evită să stai în compania lor, pentru că ori îţi strică ţie toată buna dispoziţie, ori te molipsesc şi pe tine de aceeaşi manieră de comunicare: nepoliticoasă, răutăcioasă, certăreaţă, or tu nu eşti aşa de obicei.

CAPRICORN

Nu te aştepta ca toţi oamenii cu care intri azi în contact să se comporte exemplar şi corect cu tine, ci fii pregătit şi pentru unele animozităţi. Unii te judecă pe nedrept, dar şi tu îi critici pe alţii tu fără motiv, pentru că nu vă acordaţi unii altora suficient timp în a vă cunoaşte atât de bine încât să vă priviţi corect. Nu te grăbi să etichetezi pe cineva fără să-i fi oferit suficient timp înainte de a-ţi da cu părerea despre cum e el cu adevărat, nu poţi cataloga pe cineva corect privindu-l doar dintr-o singură direcţie. Oferiţi-vă unul altuia mai mult timp de aprofundare a relaţiei!

VĂRSĂTOR

Ar fi nevoie de un negociator care să intervină în discuţia în contradictoriu în care eşti implicat şi tu. Fiecare tabără îşi susţine punctul de vedere cu vehemenţă, cu argumente forte, şi tocmai datorită acestei încrâncenări, e greu de ajuns la un consens. De aceea se cere intervenţia unei persoane imparţiale din afară care să pună cele tabere la masa tratativelor să le ajute să ajungă mai uşor la o înţelegere. Fii deschis la negocieri, la argumentări, la explicaţii logice care să alunge suspiciunea şi neîncrederea între părţile adverse, pentru că adevărul ar putea fi undeva la mijloc.

PEȘTI

Primul pas pentru împlinirea unor dorinţe e să le exprimi clar în cuvinte, nu doar să le ţii pentru tine, ca atare găseşte un mijloc de comunicare între tine şi Univers care te reprezintă cel mai bine. Că simţi nevoia să scrii totul într-un jurnal, că scrii o scrisoare fără o adresă precisă sau vorbeşti cu tine însuţi, efectul este acelaşi, deoarece verbalizarea dorinţelor face ca acestea deja să pornească pe calea lor către materializare. Dacă ai un prieten bun care să te asculte, eşti cu atât mai norocos, pentru că el îţi poate oferi înţelegere şi discreţie.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
389 locuitori

Buzdugeni este un sat din cadrul comunei Burlăneşti, raionul Edineţ.  Satul este situat la o distanță de 22 km de orașul Edineţ, la 28 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 389 de oameni. Satul Buzdugeni este menționat documentar la 29 aprilie 1672.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.