13 mai 2020, 09:00 Caleidoscop views 2004
Horoscopul pentru 13 mai 2020
13 mai 2020, 09:00 Caleidoscop views 2004

Horoscopul pentru 13 mai 2020

BERBEC

Nimic nu e veşnic, deci aşteaptă-te ca un proiect cu care te-ai obişnuit de mai multă vreme să se termine curând. Azi deja întrevezi capătul acestui drum şi consideri că e un final bun, cu rezultate concrete, vizibile, bine meritate. Dacă mai poţi rezolva ceva acum, pe ultima sută de metri, grăbeşte-te, dar dacă eşti mulţumit de ceea ce ai construit, extrage concluzia finală şi pregăteşte-te să-i pui punct. Un final e de fapt şansa unui alt început, după aceea, dar bucură-te o vreme de ceea ce ai obţinut deja.

TAUR

Veştile care sosesc astăzi au rolul de a calma spiritele, de a echilibra o situaţie tensionat sau de a restabili ordinea în treburile tale. Te linişteşti ca prin minune, iar această tihnă reinstalată are un efect benefic pentru continuarea unor proiecte. Atât timp cât eşti agitat şi nervos, nu te poţi concentra eficient la ce ai de făcut, dar dacă scapi de un stres, dintr-o dată descoperi soluţiile mult mai rapid decât înainte. Încearcă să nu îţi pierzi calmul în niciun moment, pentru că poţi gândi logic doar când e linişte.

GEMENI

Eşti conştient că visul tău de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de voinţă şi muncă, de o investiţie masivă de energie, de timp, de idei, dar deţii toate aceste valori la purtător pentru a-ţi vedea visul împlinit într-o zi. Aşteaptă, încearcă să nu pretinzi rezultate rapide pentru că nu acestea vor fi şi cele mai bune!  Cu cât construieşti mai lent acest edificiu, cu atât te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fă paşi mici şi crede cu tărie în şansele de reuşită ale acestui mare plan.

RAC

Nu primeşti chiar ceea ce aşteptai, dar în loc să priveşti totul ca pe o dezamăgire, încearcă să găseşti jumătatea plină a paharului în ceea ce se petrece în faţa ta. Poate nu e chiar aşa de rău precum pare sau, mai bine zis, e altceva decât ai dorit, dar poate la fel de bun ca şi varianta la care te gândeai iniţial. Profită de alternative, fără să comentezi şi fără să cauţi nod în papură, deoarece, după o vreme, îţi vei da seama că era doar o altă soluţie decât ai găsit tu la început, dar la fel de eficientă.

LEU

Nu poţi trece, deocamdată, la etapa următoare a unui plan de la care aveai mari speranţe şi totul din cauza unei piedici venite de la o persoană care încearcă să-ţi mai taie avântul. Nu renunţa la scopul tău, dar ascultă totuşi sfaturile sale, pentru că e posibil să fie o idee bună, care va duce acolo unde vrei să ajungi, dar pe alte căi decât ai ales tu prima dată. Dacă cineva te opreşte, nu înseamnă neapărat că îţi vrea răul, ci doar îţi atrage atenţia asupra unor puncte slabe în planurile tale, pe care le poţi repara sau ocoli la timp.

FECIOARĂ

Mare grijă la tentaţiile acestei zile pentru că eşti gata să faci o mare greşeală, împins de cineva care, sub aparenţa unui prieten, caută să te inducă în eroare. Sunt doar rele intenţii şi, dacă le asculţi, ai putea ajunge în faţa unui eşec imposibil de reparat. Este o zi în care riscul îşi bagă coada în treburile tale şi, dacă nu eşti prudent sau atent la semnalele negative care vin din toate părţile, ai putea strica totul, fără a mai recupera ceva după aceea. Poate e chiar ispita de a face tu singur un rău, de a comite o infracţiune, cu speranţa că nu se va observa, dar de aici nu poate ieşi nimic bun, decât o complicaţie şi mai mare. Nu face nimic ilegal, riscant sau maliţios!

BALANȚĂ

E o plăcere să te bucuri cât mai mult timp de liniştea din jurul tău, deci nu-ţi dori să treacă acest moment de tihnă, chiar aveai nevoie de o pauză şi pentru că nu se întâmplă nimic, se poate spune că e o zi pe placul tău. Chiar dacă pari pasiv şi dezinteresat de tot ce se petrece în jur, este exact atmosfera pe care o doreai, pentru că aşa te poţi odihni un pic, te detaşezi de griji şi probleme, şi găseşti starea necesară unei analize la rece a situaţiei în care te afli. Profită cât mai mult de calmul instalat!

SCORPION

Primeşti un verdict destul de sever care nu-ţi permite să duci mai departe ce ai început. Eşti nevoit să-i pui punct aici şi, pe moment, eşti trist pentru că nu e răspunsul pe care-l visai. Unde-i lege nu-i tocmeală, ca atare trebuie să accepţi acest final de drum cu oarecare smerenie, dar nu îl considera o înfrângere, ci o altă lecţie învăţată. Vei şti, altădată, să nu mai faci greşeli şi să urmezi doar căile corecte. Dacă acum se închide un capitol cu un refuz categoric, e semn că trebuie să schimbi imediat macazul, pornind pe calea cea bună.

SĂGETĂTOR

Perspectivele sunt foarte promiţătoare privite din acest moment şi veştile bune care sosesc din partea celor cu care te întâlneşti astăzi te motivează să mergi mai departe cu capul sus. Apogeul unui proiect important, de la care ai mari aşteptări, se conturează tot mai clar la orizont, deci nu mai e mult până acolo. Ai în preajma ta colegi care cred în scopul tău cel mare şi pot contribui şi ei, cumva, la atingerea acestuia: prin suport, aprecieri şi încurajări entuziaste.

CAPRICORN

Nimic nu se ridică peste noapte, ci toate necesită efort, răbdare şi timp pentru a ajunge la nivelul cel mai bun. La fel şi în iubire, pentru că relaţia pe care încerci să o clădeşti nu merge atât de lin cum ai visa. Şi aici e nevoie de muncă şi sacrificiu pentru a clădi ceva solid care să vă împlinească pe amândoi. Nu pretinde nici miracole, nici rezultate imediate în relaţia care evoluează acum pas cu pas, ci ai răbdare pentru a construi o relaţie trainică! Doar asta vrei, iar din partea celuilalt vezi aceeaşi dorinţă de a dezvolta relaţia voastră cu seriozitate şi maturitate. Iubirea nu e o joacă!

VĂRSĂTOR

În inima ta s-a infiltrat o speranţă nouă, dar pe care ţi-e teamă să o declari cu voce tare şi altora. O mărturisire de acest fel ar scoate la iveală latura ta sensibilă, or în situaţia de faţă nu e în avantajul tău să arăţi că ai şi tu slăbiciunile tale. Mai bine ţii totul secret, doar pentru tine, şi când va veni momentul potrivit, vei recunoaşte ce simţi. Sunt lucruri intime, taine personale pe care, din discreţie şi prudenţă, ar fi mai bine să le ţii sub control, ca să nu se folosească alţii de ele.

PEȘTI

Ai de ce să fii mulţumit, pentru că tot efortul tău din ultima vreme începe să dea roade şi deja poţi calcula reuşita în cifre. Poate a venit vremea recompenselor la finalul unui proiect la care ţi-ai adus contribuţia. Poate investiţia ta de timp şi de efort acum se vede prin rezultate palpabile. Eşti mândru de tine şi, când mai primeşti şi laudele şi felicitările celor din jur, parcă te motivează şi mai tare să mergi mai departe. Semn că poţi, că eşti în stare de reuşite demne de laudă, deci continuă pe aceeaşi linie, ca să nu-ţi ieşi din ritm.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
21 locuitori

Chersac este un sat din cadrul comunei Negureni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 43 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 21 de oameni. Satul Chersac a fost menționat documentar în anul 1918.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.