20 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2496
Horoscopul pentru 20 ianuarie 2020
20 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2496

Horoscopul pentru 20 ianuarie 2020

BERBEC

Eşti un om ca oricare altul şi azi simţi că faci parte, cu adevărat, dintr-un colectiv cu drepturi egale, fără a te simţi nici dat la o parte, nici privit ca un ciudat. În fond, nimeni nu e nici mai presus, nici mai prejos decât restul lumii şi îţi accepţi normalitatea cu un dram de bucurie, pentru că şi tu eşti ca ceilalţi. Nu-ţi plăcea să fii dat la o parte din cauza cine ştie cărei etichete nedrepte puse pe fruntea ta, ca atare felul în care te tratează lumea, ca unul de-a lor, care le seamănă întocmai, te bucură. Nu te-ai fi simţit deloc bine să fii ţinut în afara cercului doar pentru că aveai tu un semn distinctiv: tu ţi l-ai pus, nu ceilalţi!

TAUR

Apare un intrus în mediul în care îţi desfăşori activitatea, dar care nu face nici un efort să se integreze el în anturaj, ci parcă tot opinie separată face. Tu poţi fi un bun liant relaţional chiar şi pentru cel care abia acum intră în acel spaţiu şi-l vei invita să ţi se alăture, să devină parte integrantă din colectiv, şi nu să tragă pe alţii după el, în afara grupului. Dai un exemplu excelent de socializare şi relaţionare, pentru că arăţi ce bine ar fi să se adapteze mediului în care a intrat şi să nu încerce să dezbine grupul. Ar fi acceptat uşor dacă ar face unele eforturi de adaptare şi nu ar încerca să fac opinie separată ca un rebel.

GEMENI

Nu ştii ce să faci în situaţia în care te afli: să-i pui punct definitiv şi să te apuci de altceva, sau doar s-o treci pe o linie moartă o vreme ca să te mai ocupi altădată de ea? Decizia e dificilă, pentru că ştii că renunţarea ar însemna să nu te mai întorci niciodată acolo, or, mintea ta îţi transmite că s-ar putea să nu fie chiar un capitol încheiat complet, ci ar mai putea avea şi o urmare, cândva, în viitor N-ar fi rău să ţii cont de presimţirile tale – cum că ai mai putea relua vreodată acest capitol după ce va sta o vreme în stand-by – deci lasă loc de întoarcere: nu spune încă, de tot, adio!

RAC

Ceea ce iese din mâinile tale e demn de laude pentru că eşti serios, te apleci cu maximă concentrare asupra sarcinii asumate şi eşti un perfecţionist. Nu te laşi până nu duci la îndeplinire acel proiect şi, mai ales, până nu-l faci perfect, pentru că ai încredere maximă în calităţile tale şi ştii că poţi face ceva ireproşabil. Ţine-te de aceste sarcini asumate şi du la îndeplinire ce ai început, convins că totul va ieşi ca la carte. Succesul nu e departe la investiţia de forţe pe care o dedici acestui scop şi tragi tare, conştient că numai de tine depinde reuşita.

LEU

Familia îţi este alături şi te înconjoară cu sentimente sincere şi înălţătoare. Ea devine sursa ta de energie pozitivă, motivul fericirii tale de astăzi, pentru că ştii că nu eşti singur şi eşti susţinut necondiţionat de oameni care cred în tine. Pe oriunde ai merge azi, eşti primit cu braţele deschise, cu bucurie sinceră, cu un zâmbet larg pe chip, semn că dai numai peste oameni care te îndrăgesc şi te apreciază! Schimbul de vorbe frumoase, de încurajări şi laude stă la baza unor relaţii excelente cu cei pe care ai curaj să-i numeşti cei mai buni prieteni. Nu ai parte de asemenea schimb de energii pozitive în fiecare zi: profită de atmosfera aceasta minunata!

FECIOARĂ

Ai făcut parte dintr-un colectiv amuzant, cu tonus bun, dar, brusc, intră zâzania între voi şi nu vă mai înţelegeţi la fel de bine ca înainte. Deşi diferendele de opinie sunt absolut normale în orice loc în care se adună atâtea tipuri de oameni, parcă nu mai reuşiţi să calmaţi spiritele, pentru că cel care strică atmosfera o ţine pe a lui cu încăpăţânare. Aliază-te cu cei care gândesc ca tine şi încercaţi să-l excludeţi pe musafirul nepoftit dintre voi, pentru că ar fi păcat să se destrame armonia din cauza unei singure persoane.

BALANȚĂ

Inima ta bate mai tare datorită unor emoţii noi extrem de puternice, care sunt absolut normale înaintea unui eveniment cu atâta greutate. Eşti entuziasmat, devii nerăbdător şi abia aştepţi ca evenimentul anunţat să devină realitate, dar nu trebuie să te grăbeşti. Fiecare pas pe care îl ai de parcurs până la capăt naşte anumite senzaţii care vor avea pentru tine semnificaţii speciale. Nu încerca să ajungi repede la rezultatul anunţat, ci bucură-te de fiecare clipă frumoasă până acolo!

SCORPION

E o plăcere să intri azi în legătură cu o societate pe care o consideri cumva superioară, deasupra altora, şi faptul că faci şi tu parte din ea, te încântă, te măguleşte, te face să fii foarte mândru de tine. Fă tot posibilul să rămâi în acest mediu elitist, care te pune într-o lumină foarte bună, semn că valoarea îţi este recunoscută, că ai evoluat mult, că eşti apreciat aşa cum meriţi. De fapt, o treaptă mai sus în ascensiunea ta socio-profesională e motivaţia perfectă pentru tine să înveţi şi mai mult, să devii şi mai bun, să te auto-perfecţionezi în permanenţă.

SĂGETĂTOR

O uşă închisă nu te demoralizează, dimpotrivă, capeţi şi mai multă ambiţie să faci tot posibilul să obţii ceea ce acum ţi s-a luat. Nimeni nu se pune cu tine. Îţi aduni toate forţele şi apelezi la toate mijloacele pentru a obţine ceea ce consideri că ţi se cuvine. Relaţia cu autoritatea nu e tocmai plăcută, de acolo primeşti refuzuri, veşti proaste, amânări, dar noroc de fantastica ta perseverenţă ce te va ajuta să încerci iar şi iar până când se vor rezolva toate în avantajul propriu. Nu te opreşte pe tine un refuz oarecare!

CAPRICORN

Te afli într-un mediu foarte variat unde ai ocazia să faci multe noi cunoştinţe. Sunt oameni cu care ai ceva în comun, chiar dacă pe unii din ei abia azi îi întâlneşti prima oară, dar merită să le intri în graţii pentru a fi primit în grupul lor, unde vei avea şi tu multe de învăţat. Comunicarea merge ca pe roate şi găseşti mereu ceva interesant de discutat, de transmis sau de aflat din contactul cu lunea. Spaţiul în care ai acum şansa de a fi acceptat poate deveni mediul în care te vei simţi foarte bine mult timp de acum încolo.

VĂRSĂTOR

Ai ceva pe suflet, dar nu e bine să păstrezi totul închis în tine. Caută persoana cea mai potrivită pentru a-i face o mărturisire sinceră, pentru că te vei simţi mult mai bine după aceea. Există cineva alături de tine care merită încrederea ta, merită să-i spui ce te doare, ce te macină, ce-ţi provoacă teamă, deoarece sfaturile pe care ţi le va oferi vor fi de mare valoare. De fapt, el îţi va împărtăşi din experienţa sa de viaţă, pentru că a trecut şi el prin momente similare celor prin care treci tu acum şi ştie exact ce trebuie făcut ca să depăşeşti impasul. Deschide-ţi inima în faţa lui, spune-i ce simţi, apoi urmează-i îndrumările.

PEȘTI

Toate lucrurile potrivite vin exact la momentul potrivit, deci nu pretinde alt ritm de evoluţie, deoarece acesta este cel mai bun pentru tine. Chiar dacă ajungi mai lent la anumite scopuri, chiar dacă răbdarea îţi este pusă din greu la încercare, merită să accepţi această evoluţie lentă, pentru că tot ce întâlneşti pe parcurs are un rost, la urma urmei. Nu grăbi lucrurile, nu sări peste etape, nu renunţa dacă nu ajungi repede acolo unde doreai, ci mergi pas cu pas, etapă cu etapă, convins că aşa e cel mai bine pentru rezultatele care te aşteaptă la capăt.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1876
Populația:
759 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Gangura, raionul Ialoveni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Ialoveni și la 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 759 de oameni. Satul Alexandrovca a fost menționat documentar în anul 1876.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.